Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Star Shower Laser Magic

Zobraziť katalóg
Star Shower Laser Magic
5 2 hodnotení
Lampa – laserová, viac ako 6000 svetelných bodov, rôzne vzory, určené pre plochu 300m2, až na vzdialenosť 100 metrov, odolné voči poveternostným podmienkam, jednoduchá manipulácia, stojan nie je súčasťou balenia
Kód:  SSM004b Produktové číslo:  M12794

Star Shower Laser Magic



S blížiacimi sa Vianocami väčšina ľudí začína zdobiť svoje domy rôznymi elektrickými reťazami, hviezdami a sviečkami. Čo tak prísť s niečím novým a odlíšiť sa od všetkých vašich susedov? Presne to vám zaistí lampa Star Shower. Nie je to totiž žiadna súprava svietiacich lampičiek či svetielok, ktoré sa komplikovane vešajú na rôzne časti domu a spotrebujú veľké množstvo energie. Ide o jedinú lampu, ktorú zapichnete v záhrade do zeme, nasmerujete na svoj dom a zapojíte do elektriny. Razom získate tisíce farebných vzorov na ploche celého domu, ktoré vám vytvoria nezabudnuteľnú rozprávkovú atmosféru.


Lampa Star Shower Laser Magic

Kľúčové vlastnosti lampy Star Shower Laser Magic

  • Ideálna dekorácia na obdobie Vianoc alebo záhradnú párty
  • Rozsvieti tisíce holografických vzorov
  • Jedinečný 3D efekt
  • Automatické zapínanie/vypínanie podľa dennej doby
  • Jednoduchá manipulácia – stačí zapojiť do elektriny
  • Vhodné na plochu 300 m2
  • Dosah 100 m
  • Nízka spotreba elektriny

Dekoratívne osvetlenie na Vianoce, Halloween alebo záhradnú oslavu

Vďaka rôznorodým vzorom nemusíte Star Shower používať len počas Vianoc. Iste vám rozžiari každú vašu oslavu alebo záhradnú párty. Vďaka možnosti použitia doma i vonku si lampu vaše deti obľúbia aj ako dekoračné osvetlenie v izbičke. Star Shower navyše spotrebuje iba 1 % energie v porovnaní s podobnými lampami. Je tiež vyrobená zo stabilného plastického materiálu, takže je odolná voči dažďu, snehu či vetru.


Parametre a špecifikácia

Napájanie
Do siete Hotovo!
Počet režimov
3 × Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Do siete Hotovo!

Vlastnosti

Počet režimov
3 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nedostali sme cast zapichavajucu do zeme. Co s tym?

nikde není napsáno jaké je připojení, je to na elektřinu nebo na baterie ?

Když se projektor zapíná automaticky podle denní doby, dají se nastavit konkrétní časy? Když se automaticky zapne, jaký motiv se zobrazí - dá se předvolit? Je možno nastavit střídání např. dvou motivů?

Diskusia a poradňa k Star Shower Laser Magic
Príslušenstvo pre Star Shower Laser Magic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Shower Laser Magic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Shower Laser Magic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Shower Laser Magic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Shower Laser Magic.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií