AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Prístroje na starostlivosť o pleť

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Starostlivosť o pleť je dôležitou súčasťou každodenného života nielen žien, ale aj mužov. Čistenie pleti má vplyv na kvalitu našej pleti a tiež na jej vzhľad. Kozmetické prístroje na starostlivosť o pleť sú modernou vychytávkou, ktorá vám pomôže sa o vašu pleť starať. Z akých prístrojov môžete vyberať?

Pokračovať

Čistiace súpravy ako úžasný pomocník pri každodennej rutine

Čističe pleti využijete pri každodennej starostlivosti o pleť. Slúžia na rannú rutinu, napríklad na odmastenie pleti a na následné prebudenie. Večer s čistiacou súpravou odstránite zvyšky make-upu a ostatné nečistoty. V ponuke nájdete tiež rôzne čistiace kefky na pleť, ktoré dobre poslúžia aj ako masážne prístroje, a nechýbajú ani tvárové sauny a ultrazvukové či vákuové čističe.

Obľúbeným zariadením je vákuový čistič pleti, ktorý pomocou vákuového sania odstráni odumreté kožné bunky. Intenzitu sania si môžete nastaviť podľa vlastných preferencií.

Masážne kozmetické prístroje na tvár – správna starostlivosť o pleť a proti vráskam

Masážne kozmetické prístroje na tvár sú skvelým základom starostlivosti o pleť. Nielen, že vymasírujú unavenú tvár, ale aj odstránia odumreté bunky, ochránia pokožku pred akné a zlepšia krvný obeh, čím uvoľnia svalstvo a opuchy. Ďalej tiež ako správne kozmetické prístroje proti vráskam redukujú jemné vrásky.

Tvárové epilátory – senzačná pomôcka nielen na odstránenie chĺpkov

Tvárové epilátory slúžia na odstránenie jemných chĺpkov na tvári. Väčšina epilátorov je navrhnutá aj na čistenie a tonizáciu pleti alebo napríklad na aplikáciu séra či krému. Tie je vhodné naniesť po epilácii chĺpkov, aby schladili pokožku a koža nezostala začervenaná.

Kozmetické zrkadlá sú základnou pomôckou starostlivosti o pleť

Kozmetické zrkadlá zastávajú dôležitú funkciu pri každodennej skincare rutine. Väčšina zrkadiel sa vyrába ako dvojitá – na jednej strane je klasické zrkadlo a na druhej zväčšovacie, ktoré príde vhod napr. pri trhaní obočia. Časté sú tiež zrkadlá s LED osvetlením, ktoré sú super vychytávkou starostlivosti o pleť.

Príslušenstvo na čističe pleti využijete k vašim prístrojom

Príslušenstvo na čističe pleti zahŕňa napríklad pleťové masky, séra, čistiace krémy alebo náhradné hlavice k čistiacim prístrojom. Tie by sa mali po určitom čase meniť, môžu sa v nich totiž hromadiť baktérie.

Pleťová kozmetika ako základ každodennej starostlivosti o pleť

Pleťová kozmetika ponúka širokú škálu kozmetických prípravkov. Nájdete tu denné, nočné alebo očné krémy, prípravky na čistenie pleti, odličovacie prípravky a mnoho ďalšieho. Na základy starostlivosti o pleť je táto kozmetika nevyhnutnou súčasťou. Dbajte hlavne na správne odlíčenie predtým, než vyčistíte pleť.

i

Starostlivosť o pleť pre mužov by sa nemala podceňovať

Starostlivosť o pleť pre mužov je často zanedbávaná, veľa z nich nevie ako sa o svoju pleť starať. Čistenie pleti, či už ručne alebo pomocou prístrojov, je základným krokom. Dôležitý je tiež správny výber krémov, ktoré hydratujú pleť. Pre viac informácií navštívte sekciu Pre mužov.

Čistenie a celková starostlivosť o pleť – postup

Riadny postup pri čistení pleti je dôležitou súčasťou. Ako vyzerá správna kozmetická starostlivosť o pleť?

  • Odlíčenie make-upu pomocou odličovacích prípravkov je nevyhnutnou súčasťou pri čistení pleti.
  • Čistiace a kozmetické prístroje na tvár vyčistia zvyšky make-upu a ostatné nečistoty.
  • Nanesením peelingu pomocou rúk či prístroja odstránite odumretú časť pokožky.
  • Masážnymi prístrojmi prekrvíte pokožku, odstránite odumreté bunky a uvoľníte pleť.
  • Epilátory na tvár eliminujú chĺpky a zabezpečia, že vaša pleť bude jemná a hladká.
  • Nanesením toho správneho krému alebo séra docielite vyživenú pokožku.

Ak sa chcete dozvedieť viac o starostlivosti o pleť, ako sa o ňu starať a aké prípravky použiť, prečítajte si náš článok Starostlivosť o pleť od A do Z.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
385 položiek
4,9 16×
Siguro LM-P580RG Pure Beauty Tiarra
Kozmetické zrkadlo – stolné, vhodné ako cestovné, zobrazovacia plocha so zväčšením 1×, LED podsvietenie, 72 LED diód, teplé, studené a biele svetlo, možnosť postupného tlmenia svetla, nabíjanie pomocou MicroUSB kábla, kapacita batérie 2000 mAh, matná povrchová úprava vo farbe rose gold, rozmery 190 × 136 × 14 mm, hmotnosť 395 g, záruka 3 roky
Super cena
24,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_LM_P580RG
3,6 43×
Proficare PC-PR 3025
Vákuový čistič pórov – čistiaca súprava, s indikátorom stavu batérie, s LED indikátorom nabíjania, s možnosťou nastavenia intenzity, materiál tela plast, materiál nadstavca plast, 4 nadstavce, hubka, nabíjací kábel súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, kapacita batérie 500 mAh, výdrž batérie 160 min, doba nabíjania 2,5 h, rozmery 200 × 45 × 45 mm (V׊×H)
13,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PROPC509
5,0
RECLAR Peeler silver
Ultrazvuková špachtľa – vhodná tiež na masáž, omladenie pleti, redukciu vrások, uvoľnenie bolesti, sieťové – 230 V napájanie
154,16 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: RECUS535
4,7
Simplehuman Sensor Tru-lux LED osvetlenie 10× zväčšenie, dobíjacie
Kozmetické zrkadlo stolné, materiál sklo, zväčšenie 10×, priemer 14,5 cm, LED osvetlenie a polohovacie
157,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTsc1763
5,0
Beautyrelax Pulselift
Masážny prístroj – na tvár, masážna pištoľ, aj na redukciu vrások, omladenie pleti, čistenie pleti, elektrostimulácia a vibračná masáž, 3 programy, infračervené svetlo, príkon 0,21 W, 1 nadstavec, batéria súčasťou balenia, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, na dobíjaciu Li-ion batériu, kapacita batérie 450 mAh, výdrž batérie 15 h, modrá farba, hmotnosť 64 g, rozmery 9,6 × 10 × 3 cm (V׊×D)
59,03 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SANNM231
3,3
Proficare IPL 3024
IPL epilátor – na tvár, nohy, chrbát a telo, dámsky, osvetlenie a UV filter, elektrické napájanie, napájací adaptér súčasťou balenia, biela a ružová farba
Super cena
66,97 € Ušetríte 2,53 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PROEP400
3,8
BeautyRelax Poremax iCam Premium
Kozmetický prístroj – najvýkonnejší prístroj na čistenie kožných pórov na trhu, zabudovaná kamera 5Mpx s optickým zoomom, 20-násobné zväčšenie, nasvietenie pleti pomocou 6 LED diód so zvýšenou svietivosťou, prenos obrazu pomocou WiFi do vášho telefónu alebo tabletu
90,72 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERKP898
4,0
Proficare GRM 3081
Čistiaca sada – na pleť, čistiaca kefka, 2 nadstavce, Basic-Touch kefka, Deep-Clean hĺbkové čistenie, 2 rýchlosti otáčok, vhodné na cestovanie, odolné proti striekajúcej vode IPX4, prevádzka na batérie 2×1.5V AA
11,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PROCS105
4,0
BeautyRelax Multibrush
Kozmetický prístroj – na základné čistenie pleti pomocou aplikátora s krátkymi štetinkami a čistiaceho krému, hĺbkový peeling pleti pomocou aplikátora so silikónovými štetinkami, rozotrenie a zapracovanie vyživujúceho krému pomocou aplikátora s dlhými štetinkami
39,23 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERKP768
3,2
BeautyRelax Airglasses Premium
Masážny prístroj – na tvár a oči, očná maska, aj na relaxáciu, omladenie pleti, redukciu opuchov, vibračná masáž, s časovačom, infračervené svetlo, s displejom, príkon 5 W, USB kábel súčasťou balenia, na akumulátor, napájanie cez USB kábel, na dobíjaciu Li-ion batériu, biela farba, hmotnosť 490 g, rozmery 8 × 20 × 15 cm (V׊×D)
78,88 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERMP607
4,7
BEPER 40967-N
Sauna – tvárová sauna, 3 nastavenia pary, pracovné LED svetlo
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEPOS001
5,0
BeautyRelax Emslift Compact
Masážny prístroj – na tvár a dekolt, aj na redukciu vrások, relaxáciu, omladenie pleti, EMS masáž, 5 úrovní intenzity, 1 program, s mikroprúdom, cestovný, indikácia stavu batérie, 1 nadstavec, USB kábel súčasťou balenia, na dobíjaciu Li-ion batériu, kapacita batérie 750 mAh, biela farba, hmotnosť 140 g, rozmery 4,5 × 7,5 × 12 cm (V׊×D)
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEAMP270
Reclar rituálny peeler plus – 24k zlato
Ultrazvuková špachtľa – čistiaca súprava, vhodná tiež na masáž, omladenie pleti, redukciu vrások, relaxáciu, s LED indikátorom nabíjania, s funkciou automatického vypnutia, nabíjací kábel, návod, obal súčasťou balenia, sieťové – 230 V napájanie
277,01 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: RECUS536
5,0
BEURER IPL 10000+
IPL epilátor – na tvár, nohy, intímne partie a telo, dámsky, snímač odtieňa pokožky, elektrické napájanie, biela farba
462,18 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEU110b2
Ultrazvuková špachtľa BeautyRelax Peel & lift EMS
Ultrazvuková špachtľa – mikroprúdová, vhodná tiež na masáž, omladenie pleti, redukciu vrások, s vyhrievaním, nabíjací kábel súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, rozmery 180 × 70 × 30 mm (V׊×H)
66,98 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERUS850
PALSAR7 Ošetrujúca LED maska na tvár a krk (zlatá)
LED maska – na krk a tvár, liečba akné, vyhladenie vrások, odstránenie pigmentu, odstránenie škvŕn, omladenie pleti, vypnutie pokožky, farba zlatá
277,36 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PALLM129
4,5
Beper C301ABE101
Masážny valček – a nástroj Gua Sha z prírodného kameňa – zeleného jadeitu, stimuluje správny krvný obeh, pôsobí ako lymfatická drenáž, pomáha minimalizovať opuchy, jemné linky, vrásky a tmavé kruhy okolo očí, tónuje tvárové svaly, zlepšuje pružnosť pokožky a dodáva jej prirodzené prežiarenie, umývateľný vodou a mydlom, dvojhlavý roller: veľký valček na tvár, hlavu, krk, paže a nohy, malý valček pre oblasti okolo nosa, očí a pier
11,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEPCS692
RIO SoniCleanse Glo – Belle
Čistiaca kefka na pleť – mechanická, vhodná tiež na omladenie pleti, podporu krvného obehu, ergonomický tvar, vodoodolná, s funkciou automatického vypnutia, materiál tela plast, návod a nabíjací kábel súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, na 1 batériu, doba nabíjania 1,5 h, hmotnosť 80 g
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: RIOCS549
Palsar7 Oválna elektrická kefka na čistenie pleti, svetloružová
Kozmetický prístroj – silikónová oválna kefka, na hĺbkové čistenie a masáž pleti, technológia vysokofrekvenčných vibrácií, vodotesná, nabíjanie USB káblom, farba svetloružová, darčeková škatuľka so stuhou
29,28 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PALKP099
5,0
RECLAR Camelia
Čistiaca sada – upokojujúce esencie pre RECLAR ION MIST, okamžitá pomoc suchej pleti, extrakt z kamélie
11,84 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: RECCS252
Beautyrelax Brightlips
Masážny prístroj – na tvár, masážna pištoľ, aj na omladenie pleti, čistenie pleti, elektrostimulácia a vibračná masáž, 1 program, infračervené svetlo, umývateľný povrch, 1 nadstavec, na 2 AG13 batérie, biela farba, hmotnosť 64 g, rozmery 10 × 3 cm (V׊)
23,26 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SANNM224
3,0
BeautyRelax Tvárová sauna v prenosnom vyhotovení Steamtouch Heat
Masážny prístroj – na tvár a dekolt, aj na čistenie pleti, horúca terapia, 1 program, ergonomický tvar, 1 nadstavec, USB kábel súčasťou balenia, na 1 dobíjaciu Li-ion batériu, biela farba, hmotnosť 390 g, rozmery 21 × 11 × 10 cm (V׊×D)
59,08 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BEAMP437
BeautyRelax Vibraskin Smart
Kozmetický prístroj – jemné silikónové štetinky na hĺbkové čistenie kožných pórov, skvelé na čistenie T-zóny tváre, odumreté kožné rezíduá sú s vysokou účinnosťou odstránené, odstraňuje zvyšky make-upu, redukuje mastnotu pleti, pleť je hladká a svieža
19,46 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERKP751
BeautyRelax Vibraskin Premium
Galvanická žehlička – s galvanicky prúdom na zapracovanie kozmetických krémov a sér, využitie oboch strán aplikačnej hlavice so špecifickými účinkami, čistiaca strana na hĺbkové čistenie kožných pórov, tepelná terapia na uvoľnenie kožných pórov a zlepšenie krvného obehu
78,83 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: BERGZ775

Prístroje na starostlivosť o pleť

Prístroje na starostlivosť o pleť

V kategórii Prístroje na starostlivosť o pleť máme práve teraz na Alza.sk celkom 385 produktov.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií