AD homeoffice PET

SteamOne DUALYS

Zobraziť katalóg
SteamOne DUALYS
1,0 1 hodnotení
Naparovač odevov – s povrchovou úpravou Soft touch, žehlí naparovacou metódou, ktorá je rýchlejšia ako bežné žehlenie a je k odevom a materiálom šetrnejšia ako klasická žehlička, dvojitý výparník s výkonom pary 54g/min, výkon 2300W, pripravený na použitie len za 45s, nádržka na vodu s objemom 1.6l
Kód:  STENO884 Produktové číslo:  SteamOne DUALYS

SteamOne DUALYS


SteamOne Dualys je naparovač odevov s povrchovou úpravou Soft Touch. Vyznačuje sa tým, že žehlí naparovacou metódou, ktorá je oveľa rýchlejšia ako bežné žehlenie. Navyše je k odevom a materiálom šetrnejšia než klasická žehlička. SteamOne Dualys disponuje dvojitým výparníkom s výkonom pary 54 g/min a výkonom až 2 300 W. Vďaka dodávanému ramienku prebieha naparovanie bez použitia žehliacej dosky – ušetríte tak čas a predovšetkým miesto. Stačí pár ťahov a vaše odevy budú perfektne vyžehlené. Bez problémov tak odstránite záhyby zo všetkých typov látok. Naparovač je pripravený na použitie počas 45 sekúnd a nádržka na vodu má objem 1,6 litra. Iste oceníte, že naparovací systém odstraňuje pachy a dezinfikuje.

Kľúčové vlastnosti naparovača odevov SteamOne DUALYS 

  • Pripravený už za 45 sekúnd
  • Plynulá regulácia intenzity pary
  • Dvojitý hliníkový boiler
  • Nehrdzavejúca naparovacia plocha
  • Odnímateľná nádržka na vodu 1,6 litra
  • Anti-calc systém
  • Kolieska pre ľahkú manipuláciu
  • Automatické vypnutie pri nedostatku vody v nádržke
  • Teleskopická tyč s ramienkom a súpravou príslušenstva

Univerzálny naparovač

Naparovač SteamOne Dualys je veľmi šetrný a rýchly – vytvorená para preniká cez látku, a nielen že ju vyžehlí bez poškodenia, ale na odevoch ani nevytvára žiadne odlesky ako klasická žehlička. S týmto naparovačom perfektne vyžehlíte nohavice, košele, saká, obleky, tričká, blúzky, šaty, kabáty a mnoho ďalších. Okrem toho možno využiť SteamOne Dualys aj pre oživenie a vyžehlenie závesov, záclon a obrusov. Poradí si aj so zápachom z cigariet a zničí baktérie. Taktiež môžete parou dezinfikovať poťah zo sedacej súpravy, plyšové hračky alebo rôzne koberčeky. Teplota pary dosahuje až 98 °C. 

Obsah balenia SteamOne DUALYS

 1× naparovač odevov SteamOne Dualys
 1× teleskopická tyč
 1× parná hadica
 1× žehliaca hlava
 1× špeciálne ramienko
 1× držiak žehliacej hlavy
 1× kefa na odstránenie prachu
 1× ochranná rukavica
 1× mini podložka
 1× návod 


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteamOne DUALYS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteamOne DUALYS.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií