AD elektro Motorola EDGE 50

SteelSeries QcK Heat Orange

Zobraziť katalóg
SteelSeries QcK Heat Orange
4,8 34 hodnotení
Podložka pod myš 320x270x2 mm, látková
Kód:  MR074w5 Produktové číslo:  67279

SteelSeries QcK Heat Orange

Hráčska podložka SteelSeries QCK Heat Orange s komfortnými rozmermi a veľmi kvalitným spracovaním. Táto konkrétna podložka je nutnosťou, ak ste majiteľom myši SteelSeries z edície Heat Orange. Zároveň sa určite hodí, ak máte ďalšie oranžové doplnky či len máte radi túto farbu. Disponuje štruktúrovaným textilným povrchom, ktorý zaisťuje vysoko presné snímanie laserových i optických senzorov a zároveň perfektný sklz myši. Spodná strana podložky je opatrená gumovou základňou eliminujúcou kĺzanie po stole. Okrem hráčov ju využijú aj profesionálni grafici a dizajnéri, ktorí vyžadujú maximálnu precíznosť a presnosť snímania.

Prevedenie:
Farba: oranžová/čierna
Materiál: textil/gumová základňa
Rozmery: 320 x 270 x 2 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries QcK Heat Orange
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries QcK Heat Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries QcK Heat Orange.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií