PET AlzaBoxy Q1

Street Surfing Ulica rush Green Black

Zobraziť katalóg
Street Surfing Ulica rush Green Black
4,0 1 hodnotení
Kolobežka , nafukovacie kolesá 200 mm, ABEC 9, nosnosť 100 kg
Kód:  SPT5343 Produktové číslo:  813398021591
Street Surfing Ulica rush Green Black Predaj skončil

Street Surfing Ulica rush Green Black

Street Rush , ktorý kombinuje freestyle a off-road kolobežky, bude vaším verným spoločníkom, či sa rozhodnete prechádzať prírodou alebo rušným mestom. Vysokokvalitná konštrukcia a kolieska zaručujú maximálny radosť z jazdy. 

Kľúčové vlastnosti

  • Trvanlivé nafukovacie kolesá s priemerom 20 cm a vysoko kvalitná, ľahká konštrukcia umožňujú používať kolobežku v akomkoľvek teréne
  • Vystužené dosky a pevné BMX riadidlá sú vyrobené z hliníkovej zliatiny
  • Robustná kovová brzda pomáha spomaliť a brzdiť kedykoľvek
  • Skúter tiež zapôsobí svojim vzhľadom, ktorý dokonale dopĺňa gripovú pásku s grafikou
  • Hmotnosť: 4,8 kg
  • Maximálna kapacita: 100 kg

Používanie kvalitných materiálov

Ak sa rozhodnete ísť von, alebo sa len potrebujete presťahovať do školy alebo pracovať rýchlejšie, bude to skúter správnou voľbou. Použitie vysoko kvalitných materiálov zaručuje veľkú radosť z každej jazdy . Trvanlivé nafukovacie kolesá 200/40 mm 200/40 mm, ložiská ABEC 9 a robustná konštrukcia umožňujú jazdiť na akomkoľvek teréne. Robustné kovové brzdy vám pomáhajú zastaviť v akejkoľvek situácii.

Štýlová v lese av meste

Univerzálny skúter je vhodný pre viac ako 8 rokov. Na prvý pohľad to preberá jeho krásny dizajn, ktorý dokončuje lepiacu pásku s grafikou. Vďaka perfektným funkciám budete môcť chodiť po lesných chodníkoch i mestských štvrtiach.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme problém s předním kolem, praskl nám jakoby střed co drží plášť a dere se nám ven duše - raději jsme kolo vypustili,aby to nebylo horší. způsobeno při běžném používání, dá se koloběžka poslat k reklamaci či se dá sehnat přesní kolo?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda se dá koupit duše do kolečka koloběžky street surfing street rush? Děkuji. Votava

Diskusia a poradňa k Street Surfing Ulica rush Green Black
Príslušenstvo pre Street Surfing Ulica rush Green Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Street Surfing Street rush Green Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Street Surfing Street Rush Green Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií