Stropné digestory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Výsuvný
(1)
Komínový
(1)
Ostrovčekový
(48)
Vstavaný
(2)
Závesný
(8)
Vlastnosti
LED osvetlenie
(48)
Halogénové osvetlenie
(1)
Spätná klapka
(20)
Elektronické ovládanie
(17)
Displej
(10)
Priemer
12 cm
36 cm
-
Umiestnenie vývodu
Vľavo zboku
(2)
Vpravo zboku
(1)
Zvrchu
(39)
Výkon odsávania
300 m3/h
981 m3/h
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Rozhodli ste sa pre stropný digestor, ale nie ste si istí, podľa akých parametrov vyberať a v čom stropný digestor vyniká? Okrem najrôznejšieho prevedenia je to predovšetkým jej nenápadný vzhľad, ktorý nenarúša priestor kuchyne. Pozrite sa, aké stropné digestory ponúkame.

Pokračovať

Stropný digestor nijako nenaruší vzhľad vašej kuchyne

Ak si potrpíte na vzhľade vašej kuchyne a nechcete, aby ho niečo narušovalo, stropný digestor bude tým správnym riešením pre vás. Jeho nenápadný vzhľad umiestnený do stropu nad varnou doskou poskytuje ideálny spôsob, ako odsávať vône a pary, ktoré sa pri varení uvoľňujú a zároveň uvoľniť priestor nad pracovnou plochou. Jedným z možných riešení je ostrovčekový stropný digestor. Nevýhodou stropného digestora je nižší výkon.

  • Nenabúrava vzhľad kuchyne.
  • Je k dispozícii v najrôznejšom vyhotovení.
  • Zanechá voľný priestor nad varnou doskou.
  • Nižší výkon.

i

Udržujte digestor do stropu v čistote. Prečítajte si, ako vyčistiť digestor, aby ste predišli nepríjemným zápachom a zvýšili účinnosť digestora.

4 základné parametre, podľa ktorých vyberať stropné digestory

Stropné digestory je najlepšie vyberať podľa niekoľkých základných parametrov.

  1. Výkon sa udáva v metroch kubických za hodinu a mal by byť priamo úmerný rozmerom kuchyne. Myslite na to, že by vzduch mal byť vymieňaný aspoň 7 – 10-krát za hodinu.
  2. Hlučnosť je veľmi dôležitá. Všeobecne platí, že čím výkonnejší stropný odsávač pár si zaobstaráte, tým hlučnejší bude, avšak nemusí to byť pravidlom. Ideálne by nemala byť vyššia ako 55 dB.
  3. Rozmery by ste tiež nemali zanedbávať. Najdôležitejšia je výška a šírka, pretože tieto rozmery určujú, či sa vôbec digestor na strop zmestí do vašej kuchyne.
  4. Funkcie robia z digestorov skvelých pomocníkov. Môže ísť napríklad o LED osvetlenie, diplej, spätnú klapku, elektronické ovládanie a podobne.

Stropný digestor biely, čierny, kovový alebo plastový?

U nás nájdete stropný digestor v najrôznejšom vyhotovení. Okrem farby záleží aj na materiáli digestora. Pri výbere vždy premýšľajte nad celkovým konceptom kuchyne. Digestor do stropu by totiž nemal svojím vzhľadom narušovať celkovú atmosféru, skôr by do nej mal zapadnúť ako vítaný pomocník.

Čierny lustrový digestor
Čierny lustrový digestor

Ostrovčekový stropný digestor
Ostrovčekový stropný digestor

Nerezový digestor stropný
Nerezový ostrovčekový digestor

Zaujíma vás, čo hovoria na stropný digestor skúsenosti našich zákazníkov? Pozrite sa na recenzie pri vami vybranom digestore a rozhodnite sa, či stojí za nákup.

Radšej zvoliť stropný digestor s vývodom, alebo recirkulačný digestor?

Naraziť môžete na stropný digestor s vývodom, alebo recirkuláciou. V čom sa obe riešenia líšia? Poďme sa pozrieť.

  • Stropný digestor s vývodom odvádza paru von z kuchyne. Inštaluje sa do priestorov, kde je možné ho napojiť na vývodové potrubie. Dôležitým parametrom pri výbere je priemer vývodu.
  • Recirkulačné stropné digestory sú vhodné v prípade, že nemáte priestor na umiestnenie vývodového potrubia. Fungujú na princípe odsatia a vyčistenia vzduchu, čo je dosiahnuté uhlíkovými filtrami, cez ktoré sú výpary a pachy filtrované. Čistý vzduch sa po filtrácii vracia do miestnosti.

i

Potrebujete poradiť, ako vybrať digestor? Prezrite si nášho sprievodcu. Veríme, že zodpovie všetky vaše otázky, a budete tak mať pri výbere vhodného digestora pevnú ruku.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
53 položiek
FRANKE FTU PLUS 3707 I XS - Digestor
Doručenie na
predajňu zadarmo
FRANKE FTU PLUS 3707 I XS
Digestor – ostrovčekový, stropný, šírka 37 cm, energetická trieda A, hlučnosť 70 dB, výkon odsávania 670 m³/h, 1 filter, tukový filter, priemer horného vývodu 15 cm, s možnosťou recirkulácie, s LED osvetlením, vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
808,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: FRADG019
FRANKE FTU PLUS 3707 I BK - Digestor
Doručenie na
predajňu zadarmo
FRANKE FTU PLUS 3707 I BK
Digestor – ostrovčekový, stropný, šírka 37 cm, energetická trieda A, hlučnosť 70 dB, výkon odsávania 670 m³/h, 1 filter, tukový filter, priemer horného vývodu 15 cm, s možnosťou recirkulácie, s LED osvetlením, vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
889,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: FRADG017
WHIRLPOOL WHVS 61F LT DP K
Digestor – závesný, stropný, nástenný, šírka 5,98 cm, uhlíkový, sklenený, energetická trieda A+, výkon odsávania 740 m³/h, 4 stupne výkonu, 2 filtre, tukový filter, s funkciou boost, s možnosťou recirkulácie, s LED osvetlením, vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
Novinka
398,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: WHDG043
WHIRLPOOL WHVS 91F LT DP K
Digestor – závesný, stropný, nástenný, šírka 8,98 cm, uhlíkový, sklenený, energetická trieda A+, výkon odsávania 740 m³/h, 4 stupne výkonu, 2 filtre, tukový filter, s funkciou boost, s možnosťou recirkulácie, s LED osvetlením, vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
Novinka
448,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: WHDG042
ELICA PANDORA GME IX/A/90 - Digestor Doručenie na
predajňu zadarmo
ELICA PANDORA GME IX/A/90 - 5 rokov záruka po registrácii na www.elicacr.cz
Digestor – ostrovčekový, stropný, šírka 83,5 cm, energetická trieda C, hlučnosť 66 dB, výkon odsávania 600 m³/h, 2 filtre, tukový filter, možnosť prepojenia s varnou doskou, s elektronickým ovládaním, vhodný do kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
1 299 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ELIDI157

Stropné digestory

V kategórii Stropné digestory máme práve teraz na Alza.sk celkom 53 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné stropné digestory
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií