AD homeoffice PET

Suavinex Elektrický sterilizátor 2v1 Link

Zobraziť katalóg
Suavinex Elektrický sterilizátor 2v1 Link
4,0 2 hodnotení
Sterilizátor – sterilizuje vo vodnej pare cumlíky, dojčenské fľaše, náustky a doplnky, 2 veľkosti v 1 – veľká veľkosť pre sterilizáciu potrieb po celom dni vrátane fliaš, malá veľkosť pre drobnosti typu cumlíkov alebo náustkov, sterilizácia aj v mikrovlnnej rúre počas 6 minút
Kód:  BABY6112 Produktové číslo:  8426420039833
Suavinex Elektrický sterilizátor 2v1 Link Predaj skončil

Suavinex Elektrický sterilizátor 2v1 Link

Elektrický sterilizátor Suavinex Link 2 v 1 uľahčí prácu všetkým mamičkám na materskej dovolenke. Jednoducho a rýchlo sterilizuje vo vodnej pare detské fľaštičky, cumlíky, náustky a ďalšie doplnky. Bez prídavku chemických činidiel tak ničí nežiadúce baktérie a mikroorganizmy jednoduchým procesom, ktorý je tak dôležitý v prvých rokoch života. Sterilizácia veľkého či malého množstva dojčenského príslušenstva, jednoduché použitie a čistenie šetrí drahocenný čas rodičov. Suavinex Link v bielom prevedení so sivými detailmi tiež umožňuje sterilizáciu v mikrovlnnej rúre. Navrhnuté v EÚ. Všetky výrobky Suavinex sú bez BPA, klinicky testované a vyrobené španielskym farmaceutickým výrobcom. 

Hlavné vlastnosti elektrického sterilizátora Suavinex Link 2 v 1

  • Sterilizátor Suavinex Link pre dojčenské fľaše a drobné príslušenstvo
  • Ničí baktérie pôsobením vodnej pary
  • Možná sterilizácia v mikrovlnnej rúre (6 min.)
  • Šetrí čas a jednoducho sa používa
  • Suavinex Link má 2 veľkosti nádob v 1
  • Súčasťou je kôš s háčikmi až pre 6 fľaštičiek
  • Vrátane hygienických klieštikov
  • Automatické vypnutie po skončení procesu
  • Bielo-sivé prevedenie

Prístroj Suavinex 2 v 1

Sterilizátor dojčenských fliaš Suavinex biely disponuje 2 veľkosťami nádob. Veľká veľkosť je vhodná pre sterilizáciu potrieb po celom dni, vrátane fľaštičiek, malú veľkosť iste využijete na drobné predmety ako sú cumlíky alebo náustky. Vnútri nádoby Suavinex Link možno uchovať sterilizované predmety až po dobu 24 hodín. Taktiež je možná šesťminútová sterilizácia v mikrovlnnej rúre. Praktickou súčasťou elektrického sterilizátora je kôš so závesnými háčikmi pre uloženie až 6 dojčenských fliaš Suavinex s objemom 360 ml a závesné háčiky na cumlíky, náustky a iné drobnosti. Nechýbajú ani hygienické klieštiky na vytiahnutie predmetov z nádoby. Prístroj je vybavený LED diódou, ktorá po dokončení sterilizácie a automatickom vypnutí, zhasne. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Suavinex Elektrický sterilizátor 2v1 Link
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Suavinex Elektrický sterilizátor 2v1 Link.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií