Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní)

Zobraziť katalóg
SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní)
Prací prášok – univerzálny, na bielu bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní, zachovanie intenzity farby a na bežné pranie, počet praní: 70, hmotnosť 4.55kg - 0,15 €/pranie
Kód:  PPR504 Produktové číslo:  8710447445242

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní) Predaj skončil

SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní)

Na pranie vašej bielej bielizne a zážitok z intenzívnej a exotickej vône je tu prací prášok SURF White Orchid. Upokojujúca vôňa, ktorá vám prinesie pocit uvoľnenia, vznikla ako kombinácia vôní dvoch úžasných kvetín. Optimizmom vás naplní svieža vôňa bielej orchidey a teplá sladká aróma omamného jazmínu. Intenzívna vôňa zaručí zachovanie rovnakého zmyslového zážitku aj dlho po vypraní. Vaša bielizeň tak bude voňať o mnoho dlhšie. Vďaka účinnému zloženiu prací prášok SURF White Orchid dobre vyperie vašu bielu bielizeň a zanechá ju žiarivo čistú. A navyše sa dá kúpiť u za rozumnú cenu.

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku SURF White Orchid 4,55 kg (70 pranie)

  • Prací prášok Surf White s intenzívnou vôňou Orchid
  • Prací prášok určený na pranie bielej bielizne
  • Účinné zloženie pracieho prostriedku pre kvalitné vypranie bielej bielizne
  • Upokojujúca, svieža kvetinová vôňa bielej orchidey a omamného jasmínu
  • Dlhotrvajúci zážitok z exotickej vône
  • Rozumná cena pracieho prášku

Použitie:
Program s predpierkou – pridajte ďalších 100 ml. Ručné pranie – 100 ml na každých 10 l vody, nechajte rozpustiť. Po použití si opláchnite a osušte ruky. Rovnako ako pri všetkých pracích prostriedkoch, v prípade, že máte poškodenú alebo citlivú pokožku, vyhnite sa dlhšiemu kontaktu s produktom. 6 až 8 kg bielizne maxi práčky – pre tieto väčšie práčky použite vždy ďalších 30 ml na každé preplnenie. Dávkovanie viď obal.

Pokyny pre starostlivosť:
Vždy dodržiavajte pokyny o starostlivosti o odevy na oblečenie. Nepoužívajte tento produkt na pranie vlny a hodvábu. Ak sa bojíte straty farby na oblečení, perte ručne a samostatne s použitím vhodného prípravku. Nenamáčajte kožené odevy, oblečenie s kovovými spojovacími prvkami alebo ohňovzdorné oblečenie.

Bezpečnostné varovanie:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc alebo ošetrenie.

Zloženie:
5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, < 5 %: enzýmy, neiónové povrchovo aktívne látky, optické zjasňovače, parfum, fosfonáty, polykarboxyláty, mydlo, zeolity, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Eugenol, Limonene


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4 550 g (4,55 kg) Hotovo!
Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby, Na bežné pranie Hotovo!
Počet praní
70 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4 550 g (4,55 kg) Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby, Na bežné pranie Hotovo!

Počet praní

Počet praní
70 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SURF White Orchid 4,55 kg (70 praní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SURF White Orchid 4,55 kg (70 mosás).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií