AD homeoffice PET

TECHNAXX MusicMan MIDI modrý

Zobraziť katalóg
TECHNAXX MusicMan MIDI modrý
4,8 5 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný, stereo, FM rádio, integrovaný MP3 prehrávač, line in/aux, vstavaná 600mAh batéria, podpora microSD do 32GB, USB
Kód:  MK001s9b Produktové číslo:  3557 Stránky výrobcu
TECHNAXX MusicMan MIDI modrý Predaj skončil

TECHNAXX MusicMan MIDI modrý

Štýlový prenosný stereo reproduktor MusicMan MIDI bude s vami kdekoľvek a kedykoľvek. Má zabudovanú batériu, a tak je ideálny na cestovanie či pohyb vonku. Vždy sa zaskvie kvalitnou reprodukciou hudby z celej škály zariadení. Bonusom je štýlovo poňatý dizajn a kvalitne spracovaná konštrukcia z hliníka.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný stereo zvuk
  • Prehrávanie z USB a MicroSD karty
  • Line-In vstup 3,5 mm
  • Moderný dizajn
  • Hliníkové telo
  • Výdrž 5 hodín (USB), 6 hodín (MicroSD)
  • Lítiová batéria 600 mAh (čas nabíjania 4 hodiny)

Pripojíte ho ku všetkému

Jednoducho pripojte USB disk alebo pamäťovú kartu MicroSD (až 32 GB) a zábava môže začať! Reproduktor podporuje prehrávanie hudby z mnohých zariadení vrátane mobilného telefónu, iPhone, iPad, MP3 / CD / DVD prehrávačov alebo notebooku. Na svoje si prídu aj poslucháči FM rádia.

Dlhá výdrž na batériu

Jednoduché ovládanie si osvojíte behom chvíľky. Nechýbajú tlačidlá pre play / pause / stop, späť, vpred a hlasitosť. Nechýba tu ani tlačidlo pre celkové vypnutie zariadenia. Reproduktor sa nepoškodí ani častou manipuláciou, je totiž chránený mriežkou. Vstavaná batéria s kapacitou 600 mAh prehráva hudbu približne 5 až 6 hodín. To dáva slušný priestor na počúvanie počas prestávok v škole či pri stretnutí s priateľmi.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má, prosím, náhodné přehrávání MP3 skladeb ?

Diskusia a poradňa k TECHNAXX MusicMan MIDI modrý
Príslušenstvo pre TECHNAXX MusicMan MIDI modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan MIDI modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan MIDI blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan MIDI blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNAXX MusicMan MIDI - Kék.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií