AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410

Zobraziť katalóg
TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410
5 1 hodnotení
Meteostanica – internetová, stanica na monitorovanie vnútornej a vonkajšej teploty, taktiež vnútornej a vonkajšej vlhkosti vzduchu
Kód:  DH832f Produktové číslo:  4029665010410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410

Doba, kedy svetom hýbu inteligentné zariadenia, si žiada inteligentné meteostanice. Vďaka nim budete mať neustály prehľad nielen o tom, aké je vonku počasie práve teraz, ale aj tom, aké bude. Tieto požiadavky spĺňa aj meteostanica Techno Line Mobile Alerts MA10410. Jej prostredníctvom sa však dozviete nielen informácie o teplote, ale tiež zistíte, aký je vonku tlak a vlhkosť vzduchu. Všetky tieto informácie si následne môžete prezrieť na svojom mobilnom zariadení prostredníctvom aplikácie Mobile Mobile Alerts pre iOS a Android.

Kľúčové vlastnosti

  • Meteostanica zobrazuje teplotu, vlhkosť aj tlak vzduchu
  • Namerané hodnoty sú aktualizované každých 6 minút
  • Vďaka sledovaniu tendencie tlaku vie meteostanica predpovedať pravdepodobný vývoj počasia
  • Predpoveď počasia je zobrazovaná pomocou 3 jednoduchých symbolov
  • Displej navyše ukazuje presný čas, deň aj dátum
  • Rozšírením stanice o modul gateway môžete posielať namerané dáta do svojho inteligentného zariadenia (nie je súčasťou balenia)

Viac ako teplomer

Zariadenie Techno Line Mobile Alerts MA10410 vie merať vonkajšiu aj vnútornú teplotu každých 6 minút, dostanú sa k vám vždy aktuálne informácie. Funkcie meteostanice však nie sú obmedzené iba na meranie teploty.

Dodávaný senzor zvláda merať aj úroveň vlhkosti vzduchu. Vlhkosť je častou príčinou tvorby plesní v domácnostiach. Tie potom môžu v mnohých prípadoch spôsobiť aj vážne zdravotné komplikácie. Aby ste mohli vzniku plesní predchádzať, je potrebné mať prehľad o úrovni vlhkosti vzduchu u vás doma. Tá by sa mala pohybovať v rozmedzí 45 – 60 %. S touto stanicou budete mať prehľad o tom, kedy je vzduch vo vašej domácnosti príliš vlhký, alebo naopak suchý a podľa toho potom môžete vyvetrať, alebo nastaviť kúrenie.

Spoľahlivá predpoveď vždy po ruke

Táto meteostanica vám dovolí nahliadnuť do budúcnosti stavu počasia. Prístroj dokáže merať aj tlak a ukladať 12-hodinovú históriu tlaku vzduchu. To je dôležité hlavne preto, aby dokázala sledovať pravdepodobné zmeny (tendencia tlaku). Klesajúci tlak znamená daždivo, rastúci zase slnečno. V predpovedi počasia sa zorientujete pomocou 3 jednoduchých symbolov zobrazených na prehľadnom digitálnom displeji. Ten vám tiež ukáže aktuálny čas, deň aj dátum. Rozšírením tejto jednotky o modul gateway Techno Line Mobile Alerts MA 10001 získate možnosť prenosu nameraných údajov do internetovej aplikácie nainštalovanej vo vašom mobilnom zariadení.

Technické parametre:

Rozsah merania vnútornej teploty: -9,9 až +59,9 °C
Rozsah merania vonkajšej teploty: -39,9 až +59,9 °C
Rozsah merania vnútornej vlhkosti vzduchu: 20 – 95 %
Rozsah merania vonkajšej vlhkosti vzduchu: 1 – 99 %
Interval merania: 6 min
Počet senzorov (max.): 1
Rozmery senzora: 38 × 21 × 128 mm
Max. dosah (voľný priestor): 100 m
Hmotnosť: 300 g
Napájanie stanice: 3× batéria AAA (súčasťou balenia)
Napájanie senzora: 2× batéria AA (súčasťou balenia)
Rozmery (základná stanica): 170 × 149 × 34 mm
Prenos signálu: bezdrôtový - 868 MHz
Funkcie meteostanice: vonkajšia teplota, hodiny, vnútorná teplota, vonkajšia aj vnútorná vlhkosť vzduchu, dátum, tlak vzduchu
Druh meteostanice: Internetová meteostanica

 

Parametre a špecifikácia

Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Určenie

Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím, co je třeba dokoupit / dopořídit, aby bylo možné využít přenosu dat do mobilního telefonu? V popisu je uvedeno: Rozšířením této jednotky o modul gateway Techno Line Mobile Alerts MA 10001 získáte možnost přenosu naměřených údajů do internetové aplikace nainstalované ve vašem mobilním zařízení. Kde, jak a za kolik získám onen "gateway"? nemohu ho v nabídce najít. Předem děkuji za pomoc a přeji hezký den. Stanislav Pospíchal

Diskusia a poradňa k TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410
Príslušenstvo pre TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNOLINE Mobile Alerts MA10410.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií