AlzaBoxy Q1 PET

Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096

Zobraziť katalóg
Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096
4,4 48 hodnotení
Parný generátor – para až 120g/min, tlak pary 5bar, veľkosť nádržky 1.6l, objem bojlera 0.8l, rýchlonahrievanie 2min, Ultragliss Diffusion žehliaca plocha, doplňovanie vody bez prerušenia žehlenia
Kód:  EAD2012e Produktové číslo:  GV7096E2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096

Parný generátor TEFAL Express Compact Anti-Calc GV7096 predstavuje ďalší krok v evolúcii procesu žehlenia. Prináša jednoduchší, rýchlejší a efektívnejší spôsob, ako sa s touto nepríjemnou povinnosťou vyrovnať. S jeho pomocou bude žehlenie prechádzkou ružovým sadom a vášmu oblečeniu bude poskytnutá tá najlepšia starostlivosť. Základom úspechu je žehliaca plocha Ultragliss Diffusion, poskytujúca najvyšší kĺzavosť a pohodlie pri práci.

Unikátny patentovaný odvápňovací systém TEFAL Anti-Calc ponúkne hneď niekoľko výhod - značne predlžuje životnosť parného generátora a zároveň automaticky zachytáva nečistoty z vody. Uľahčuje údržbu a šetrí čas aj pri samotnom procese žehlenia. Voliteľné ekonomické nastavenie pomôže ušetriť až 20 percent energie, čo sa významne prejaví na celkovej spotrebe.

Parný generátor na skúšku

Chcete si všetky funkcie vyskúšať pekne v pokoji domova? Nie je nič jednoduchšie, než využiť aktuálnu akciu, pri ktorej dostanete vybraný parný generátor na celých 100 dní. Keď vás ani po tejto dobe nepresvedčí o svojich kvalitách, tak ho môžete bez problémov vrátiť.

Podrobnejšie informácie získate na stránkach spoločnosti Tefal.

Žehlenie nebolo nikdy jednoduchšie

Vďaka vysokému výkonu dosahuje parný generátor TEFAL Express Compact Anti-Calc GV7096 vždy dokonalé výsledky. Navyše oproti predchádzajúcim generáciám rieši aj jednu z mála slabín týchto zariadení - vďaka rýchlemu nahrievaniu je pripravený na žehlenie v priebehu krátkych dvoch minút. Takisto doplňovanie vody nijako nenaruší samotný proces žehlenia.

Veľmi jednoduché používanie

Medzi ďalšiu veľkú prednosť parného generátora patrí inovovaný Lock systém, ktorý uľahčuje ovládanie a prenášanie prístroja. Ten je doplnený o systém Easy Cord pre ľahkú manipuláciu s prívodnou šnúrou aj parnou hadicou. Zabudnuté nesmie byť ani na tak obľúbené vertikálne naparovanie. TEFAL Express Compact Anti-Calc si vás skrátka získa svojimi schopnosťami a vybavením.

Veľký dôraz je kladený aj na bezpečnosť pri práci a funkcia pre udržanie výkonnosti a predĺženie životnosti parného generátora TEFAL Express Compact Anti-Calc GV7096. Prístroj je preto vybavený kontrolkou prázdnej nádržky, pripravenosti k prevádzke a nutnosti odvápnenia. Vo vnútri prístroja nájdete priestor na uloženie prívodnej šnúry aj parnej hadice. Dĺžka prívodnej šnúry je dostatočných 1,8 metra.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Príkon
2 182 W Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 182 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak se dá vyčistit nádobka na vodu? Nalévacím otvorem se dostal dovnitř prach. Vodu používáme jen destilovanou. Případně jestli se dá nádobka na vodu demontovat. Děkuji za odpověď Šulc

Aka zehliaca doska je k tomuto parnemu generatoru? Je to doska s odkladacim priestorom na parny generator?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s platností slevového kódu TEFAL2O. Po jeho zadání v nákupu mi bylo oznámeno, že kód je neplatný. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, že parní generátor je skutečně od značky Tefal. Proč je na ilustračním fotu všude na žehličce napsáno Calor? Předem Vám děkuji za odpověď. Pěkný den. Markéta H.

Dobrý den, můžu se prosím zeptat, jaký je rozdíl mezi zbožím Rozbaleno - Zánovní a Použité? Rozbaleno a použité si dovedu odvodit, ale zánovní? Znamená to, že přístroj byl používán a může nést stopy používání jako jsou škrábance apod? Děkuji za informace

Diskusia a poradňa k Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096
Príslušenstvo pre Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Express Compact Anti-Calc GV7096.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií