AD 1. týden květen P&G boost

Tefal IS8380E1 Instant Control

Zobraziť katalóg
Tefal IS8380E1 Instant Control
5 2 hodnotení
Naparovač odevov vertikálny parný, vertikálny oporou Press & Steam, príkon 1700 W, v červenej a bielej farbe
Kód:  TEFZS002 Produktové číslo:  IS8380E1 Stránky výrobcu

Tefal IS8380E1 Instant Control

Aby sme každý deň vyzerali skvele.
Rýchlo, bez námahy a bez použitia žehliacej dosky.

Odstráňte všetky záhyby parou jednoducho a bez námahy. Naparovačka odevov Tefal Instant Control rýchlo a účinne vyhladzuje záhyby a odstraňuje pachy. Ak sa ponáhľate do práce alebo potrebujete rýchlo osviežiť šaty na večeru, Tefal Instant Control vám okamžite pomôže odevy napariť. Patentovaný systém vertikálnej opory Press & Steam ponúka rovnú plochu, proti ktorej je možné odev žehliť, čo umožňuje mimoriadne rýchle a pohodlné naparovanie odevov. S rýchlym zahriatím za 45 sekúnd, vysokou produkciou pary a naparovacou hlavou veľkosti XL je Tefal Instant Control ideálny na intenzívne naparovanie i na úpravy na poslednú chvíľu, s dokonalým prispôsobením širokej škále typov látok.


Naparovanie bez námahy s patentovaným systémom vertikálnej opory Press & Steam. 

Rovná plocha, proti ktorej je možné odev žehliť, umožňuje mimoriadne rýchle a pohodlné naparovanie odevov.


Úspora času a výborné výsledky

Extra veľká naparovacia hlava so špičkou na efektívne odstránenie záhybov na všetkých typoch tkanín. Čas zahriatia iba 45 sekúnd na naozaj komfortné každodenné použitie.

Jednoduché použitie

Vyberateľná nádržka na vodu s objemom 1,7 l ponúka dlhý čas naparovania. Celá odnímateľná základňa uľahčí naparovanie dlhých šiat, pohoviek, záclon, obliečok bez obmedzenia dĺžkou parnej hadice.

Osviežuje a dezinfikuje

Osvieženie a dezinfekciu všetkých druhov odevov zaisťuje príkon 1 700 W a výstup pary 35 g/min. umožňujúci  hlboký prienik pary vláknami.

Príslušenstvo

Obsahuje 4 nadstavce: kefa na látky, ktorá otvára tkanú väzbu látky pre lepší prienik pary, ideálna na odstránenie záhybov na hrubých látkach; nadstavec na žehlenie pukov na jednoduché žehlenie nohavíc; ochranné rukavice a odžmolkovač na odstránenie vlasov, žmolkov a zvieracej srsti pre dokonalú konečnú úpravu.


Možnosť nastavenia pre všetky typy látok

5 stupňov nastavenia množstva pary pre všetky typy látok so svetelnou indikáciou nastavenia na rukoväti. Vhodné na odstránenie záhybov na všetkých typoch látok, a to i tých najjemnejších.


Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Príkon
1 700 W Hotovo!
Parný výkon
35 g/min Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
1 700 W Hotovo!
Parný výkon
35 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Červená Hotovo!
Viac parametrov

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, v nabídce jsem nenašla rozměry přístroje, t.j. spodní části plus výška a šírka svislé tkaniny. Děkuji. Alena

Dobry den, chci se zeptat zda tento vyrobek vyzehli kosile i bez pouziti zehlicky? Dekuji Marketa

Diskusia a poradňa k Tefal IS8380E1 Instant Control
Príslušenstvo pre Tefal IS8380E1 Instant Control
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal IS8380E1 Instant Control. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal IS8380E1 Instant Control. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal IS8380E1 Instant Control. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal IS8380E1 Instant Control.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií