PET PET

TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey

Zobraziť katalóg
TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey
Set vstavaná rúra a mikrovlnka – energetická trieda rúry A+, objem rúry 70 l, rozmery rúry 59,5 × 59,5 × 55,9 cm (V׊×H), vnútorný objem mikrovlnnej rúry 22 l, výkon mikrovlnnej rúry 850 W, rozmery mikrovlnnej rúry 39 × 59,5 × 33,4 cm (V׊×H)
Kód:  TESET020 Stránky výrobcu
TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey Predaj skončil

TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey

Vyberáte set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry do novo zariaďovanej kuchyne? Vyskúšajte set TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey. Vstavaná rúra sa stala základom modernej kuchyne, a to vďaka svojmu užitočnému a efektívnemu dizajnu. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom TEKA je nielen praktickou, ale aj modernou voľbou pre vašu kuchyňu, ktorá umožní efektívnu a hospodárnu prípravu jedál. Rúra s klasickým dizajnom pôsobí elegantne a umožňuje ľahké zladenie s vašim interiérom. Na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov má rúra k dispozícii objem 70 l. Jej príkon činí 3215 W. Vstavaná rúra TEKA sa pýši energetickou triedou A+.

Kľúčové prednosti vstavanej rúry TEKA

  • Vstavaná rúra TEKA je nielen praktická, ale aj veľmi elegantná a podčiarkne štýl vašej kuchyne
  • Celkový objem je až 70 l
  • Jej príkon dosahuje 3215 W
  • Vstavaná rúra TEKA patrí do energetickej triedy A+
  • Teleskopické výsuvy na koľajniciach vám uľahčia manipuláciu s plechmi
  • Čistenie rúry: vodou
  • Jedná sa o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Je ideálna na rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín
  • Kombinácia grilu a vašej kreativity dovolí pripraviť výnimočné pokrmy
  • Kombinácia horného a spodného ohrevu uľahčuje prípravu jedál, a to vrátane grilovania
  • S ventilátorom vás čaká jednoduchá a efektívna príprava jedál vďaka cirkulácii horúceho vzduchu
  • Veľkým pomocníkom sa stane funkcia sprievodca pečením, ktorá vás povedie krok za krokom k skvelému výsledku.

Uľahčí vám prípravu jedla

Vstavaná rúra TEKA vo vás svojimi vlastnosťami zapáli lásku k pečeniu. Teleskopické vysúvanie plechu je veľkou vychytávkou, ktorá sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevypadol z rúry. Vy sa tak môžete sústrediť na dokonalé dochutenie pokrmu. Rúra disponuje funkciou čistenia, kedy sa dovnútra vloží nádoba s vodou, z ktorej sa pri zahriatí vytvorí para, ktorá uvoľňuje usadené nečistoty a mastnotu na povrchu. Tie potom jednoducho odstránite vlhkou hubkou. Čierny smalt vo vnútri rúry disponuje povrchom bez pórov, takže sa na ňom neusadzujú nečistoty a v prípade potreby ho jednoducho umyjete. Smalt je taktiež veľmi odolný proti pôsobeniu rastlinných a živočíšnych tukov a kyselín.

Vstavaná rúra TEKA disponuje rozmanitými funkciami

Či už pečiete rýchly obed, alebo zložitú večeru, vstavaná rúra TEKA vám umožní vybrať ten najlepší program na dokonalú prípravu jedál. Obľúbenosť teplovzdušnej rúry spočíva v jej schopnosti ako dokonale piecť, tak ohrievať. Umožňuje rýchle rozmrazovanie pečiva a iných potravín. Táto rúra s grilom sa stane nepostrádateľným kuchynským pomocníkom, ktorý vám uľahčí prípravu mnohých lahodných jedál.

Rýchlejšia príprava jedál aj dokonalé stolovanie s TEKA

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey umožní rýchlejšiu prípravu jedál aj dokonalé stolovanie. Rúra s funkciou kombinovaného ohrevu umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. Navyše ponúka ventilátor, ktorý sa stará o dôkladné prúdenie horúceho vzduchu, vďaka čomu sa vaše jedlo rovnomerne prepečie v oveľa kratšom čase. S prednastavenými receptami si nemusíte robiť starosti s tým, že by sa vám pečenie nepodarilo. Zadajte hmotnosť potraviny a rúra určí vhodný program, teplotu aj čas prípravy. S funkciou sprievodca pečením budú vaše pokrmy ako od šéfkuchára.

Bezpečná aj ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra TEKA je navrhnutá tak, aby bola bezpečná a ľahko sa udržovala v čistote. Vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Jednoduchá údržba dvierok a ich pohodlné umytie patrí k výhodám. Špeciálne pánty rúry zaisťujú plynulé a tiché zatváranie dverí, čo zvyšuje používateľský komfort. Detský zámok ochráni aj malých šéfkuchárov. Manipulácia s ovládacím panelom je znemožnená jeho zablokovaním. Pre maximálnu bezpečnosť zostávajú dvierka zvonku studené aj počas pečenia. Zabudovaný ochladzovací systém zaručí, že nepríde k poškodeniu kuchynskej linky v blízkosti rúry.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey ...

Vstavaná rúra TEKA a jej výbava vás poteší

Vstavaná rúra TEKA poskytuje vysoký komfort a flexibilitu. Časovač je pripravený postrážiť po dobu, počas ktorej sa majú potraviny pripravovať. Moderné dotykové ovládanie trúby ponúka vysokú prehľadnosť a jednoduché ovládanie s minimom tlačidiel. Rozmery plechu sú 46 × 38 cm (š×h). Súčasťou výrobku je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, sprievodca pečením, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

sivá

Rozmery:

59,5 × 59,5 × 55,9 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra predstavuje neoceniteľného pomocníka, ktorý dodá vašej kuchyni zaujímavý vzhľad a zároveň vám ponúkne aj mnoho moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru TEKA si obľúbite predovšetkým pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. Svojim dizajnom výborne zapadne do vašej kuchyne, a navyše vám ušetrí miesto. Celkový objem dosahuje 22 l. Hodnota výkonu prezrádza, ako rýchlo bude ohrev prebiehať. Tento model podáva maximálny výkon 850 W. Mikrovlnku môžete plynule regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra TEKA má k dispozícii elektronické ovládanie. V digitálnej podobe sa zobrazujú všetky funkcie a hodnoty. Očakávať môžete klasický štýl zaručujúci univerzálny vzhľad, a práve preto výborne zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň.

Zásadné prednosti mikrovlnnej rúry s grilom TEKA

  • Vstavaná mikrovlnná rúra TEKA dokonale doplní vašu kuchyňu
  • S celkovým objemom 22 l
  • Maximálny výkon až 850 W
  • S príkonom 2500 W
  • Podľa potreby si môžete vybrať z 5 úrovní výkonu
  • Otváranie dvierok je klasicky do strany
  • V balení sa nachádza grilovacia mriežka
  • Mikrovlnke TEKA dominuje sivá farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry TEKA

Mimo základnej výbavy bola mikrovlnná rúra TEKA obohatená ďalšími funkciami a vychytávkami. Rúra je vhodná aj na rozmrazenie potravín, napríklad mäsa či pečiva. Časovač zaistí, aby bola potravina pripravovaná tak dlho, ako si prajete. Tento model sa radí medzi multifunkčné typy, pretože vie aj grilovať. Veľmi praktickým pomocníkom je automatický program, ktorý vyžaduje iba nastavenie druhu a hmotnosti pokrmu, a mikrovlnná rúra si už sama poradí. Keď použijete funkciu zapekania Crisp, vaše jedlo nestratí svoju chrumkavosť ani po ohriatí. Mikrovlnka TEKA chráni deti pred úrazom pomocou detskej poistky. Set rúra a mikrovlnka TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey zvýši vašu inšpiráciu pri varení. Vonkajšie rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 39 × 59,5 × 33,4 cm (vך×h).

Výkon grilu:

1200 W

Vnútorné rozmery:

22 × 35 × 28 cm (vך×h)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
22 l Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Otváranie dvierok
Do strany Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
39 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
33,4 cm Hotovo!
Vnútorná výška
22 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
35 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
28 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Elektronické Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Časovač, Detská poistka, Automatické programy Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
5 Hotovo!
Príkon
2 500 W Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
850 W Hotovo!
Výkon grilu
1 200 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,9 cm Hotovo!
Šírka plechu
46 cm Hotovo!
Hĺbka plechu
38 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Sivá Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEKA HLB 8600 U-Steam Grey + TEKA ML 8220 BIS L U-Steam Grey.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií