AD elektro Star Wars

Tern Verge P10 strieborno-sivá (2017)

Zobraziť katalóg
Tern Verge P10 strieborno-sivá (2017)
Skladací bicykel – 22 palcov, strieborno-sivá farba
Kód:  SPTTErn007 Produktové číslo:  812741020410
Tern Verge P10 strieborno-sivá (2017) Predaj skončil

Tern Verge P10 strieborno-sivá (2017)

Skladacie bicykle sa v posledných rokoch opäť dostávajú na výslnie. Ak aj vy patríte medzi fanúšikov takýchto bicyklov, máme pre vás skvelý tip. Skladací bicykel značky Tern ponúka vysokú kvalitu za priaznivú cenu. Vďaka unikátnej technológii a T-Tuned geometrii poskytuje veľmi pohodlnú jazdu a dostatočnú stabilitu. Veľké 22" kolesá s pevným hliníkovým rámom zabezpečujú perfektné vlastnosti jazdy a zospodu polstrované sedlo Porter zaručí pohodlný prenos bicykla na ramene. Niet pochýb o tom, že vás očarí aj atraktívne dizajnové spracovanie, vďaka ktorému budete na cestách neprehliadnuteľní!

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchly a ľahký skladací bicykel
  • Zloženie do 10 sekúnd
  • Atraktívne dizajnové spracovanie
  • Veľké 22" kolesá
  • Skvelé vlastnosti jazdy
  • Hliníkový rám
  • 10 rýchlostí
  • Zospodu polstrované sedlo na pohodlné prenášanie

Bleskové zloženie

Skladací mechanizmus OCL Joint je až dvakrát pevnejší. O hladký chod kolies sa starajú ložiská Igus, zabezpečená je aj minimalizácia torzného pohybu. Skladanie v tvare písmena N (N-fold technológia) umožňuje oveľa rýchlejšiu manipuláciu v rámci niekoľkých sekúnd.

Pohodlie v každej situácii

Špeciálna technológia rámu DoubleTruss je oveľa odolnejšia voči torzným silám. Sľubuje tak dlhú životnosť a výborné vlastnosti počas jazdy. Predstavce sú Achillovou pätou množstva výrobcov, toto však neplatí pri skladačkách Tern. Riadiaca rúrka s 3D Physis sa pýši masívnou konštrukciou vyrobenou z jedného kusu hliníka. Vnútri sa nachádzajú ložiská Igus s gumovým tesnením pre ešte dlhšiu životnosť.

Špecifikácia:

Sedlo: Tern Porter

Sedlovka: Tern Strut, 2014-Al

Pneumatiky: CST, 37-451

Prehadzovačka: Shimano Shadow

Kazeta: 11-40T, 10 rýchlostí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tern Verge P10 strieborno-sivá (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tern Verge P10 stříbrno-šedá (2017). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tern Verge P10 ezüst-fekete (2017).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií