AD homeoffice PET

Terraillon ACTIVI-T BAND

Zobraziť katalóg
Terraillon ACTIVI-T BAND
Krokomer – pre sledovanie dennej aktivity: kroky, vzdialenosť, kalórie, spánok, možnosť nastavenia inteligentného budíka, výdrž batérie až 7 dní, kompatibilný s: iPhone 4S + iPad 3 +/iPad Mini, iPod 5, Android 4.3, Bluetooth Smart (Smartphone only), čierny
Kód:  TEROV007 Produktové číslo:  13056
Terraillon ACTIVI-T BAND Predaj skončil

Terraillon ACTIVI-T BAND

Pohyb by mal byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Activi-T Band je s vami 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Noste ho na zápästí a zistite, ako blízko ste k dosiahnutiu stanovených cieľov. Vďaka 3D senzoru sleduje vašu fyzickú aktivitu - počet krokov, vzdialenosť a množstvo spálených kalórií. V noci analyzuje fázy vášho spánku a ich trvanie, ráno vás prebudí jemnými vibráciami vo vami nastavenom čase. Náramok Terraillon Activi-T Band už nebudete chcieť zložiť z ruky! 

Kľúčové vlastnosti súpravy náramku Terraillon

  • Náramok Terraillon spolupracuje s praktickou aplikáciou Wellness Coach
  • Sleduje aktivitu aj spánok
  • Pripojenie cez Bluetooth
  • Nabíjanie pomocou USB s výdržou batérie až 7 dní
  • Podpora operačného systému Android a iOS
  • Nastaviteľná veľkosť náramku
  • Čierna farba

Inteligentná aplikácia v telefóne a sledovanie aktivity

V aplikácii Wellness Coach jednoducho a bezplatne nastavíte ciele, ktoré túžite dosiahnuť a nájdete tu množstvo tipov a rád. Vaše výsledky môžete navyše zdieľať na vybraných sociálnych sieťach s vašou rodinou a známymi. Pomocou aplikácie vo vašom smartfóne môžete sledovať aktivitu počas celého dňa. Aplikácia je dostupná pre operačný systém Android a iOS. 

Dokonalé spracovanie náramku Terraillon Activi-T Band

Krokomer Activi-T Band je vybavený veľkým OLED displejom, ktorý umožňuje sledovať vaše aktivity priamo na ruke. Oznámi vám vašu prejdenú vzdialenosť, presný počet krokov, počet spálených kalórií a dokonca aj čas. Je napájaný batériou s výdržou až 7 dní, ktorú vďaka integrovanému USB portu opätovne nabijete. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze zboží vrátit, když jsem ho zakoupil před týdnem? Zjistil jsem, že tento krokoměr mi nevyhovuje. děkuji za odpověď.

Dobrý den, koupil jsem krokoměr k vánocům.. můžete mi poslat český návod,manuál..všude je pouze anglicky.. děkuji J.Maršál

Diskusia a poradňa k Terraillon ACTIVI-T BAND
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Terraillon ACTIVI-T BAND. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Terraillon ACTIVI-T BAND. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Terraillon ACTIVI-T BAND. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Terraillon ACTIVI-T BAND.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií