Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TESCOMA Hrniec na cestoviny PURITY MicroWave

Zobraziť katalóg
TESCOMA Hrniec na cestoviny PURITY MicroWave
5 2 hodnotení
Riad do mikrovlnnej rúry – poklop vybavený odmerkami pre 1 až 4 porcie špagiet, nádoba so stupnicou na presné odmeranie vody, vyrobené technológiou NanoCare, zo špičkového plastového materiálu, po použití stačí bez saponátov opláchnuť, nie je potrebné umývať v umývačke
Kód:  TESHR004 Produktové číslo:  705026.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TESCOMA Hrniec na cestoviny PURITY MicroWave Predaj skončil

TESCOMA Hrniec na cestoviny PURITY MicroWave

Uvariť správne cestoviny je niekedy veda. Priehľadný hrniec TESCOMA PURITY Microwave, do mikrovlnnej rúry, pripraví až 4 porcie špagiet či cestovín bez toho, aby sa rozvarili alebo pripálili. Pokrm je pripravený rýchlo a bez starostí. Cestoviny nemusíte ani strážiť, hrniec PURITY Micro Wave sa o všetko postará sám. Dokonca ani preplachovanie a cedenie hotových cestovín nie je problém vďaka otvorom vo veku. Hrniec TESCOMA šetrí čas, energiu i potrebný riad.

Kľúčové vlastnosti hrnca TESCOMA PURITY Microwave

  • Hrniec určený na varenie špagiet a cestovín v mikrovlnnej rúre
  • Dokáže uvariť až 4 porcie
  • Šetrí energiu, životné prostredie a váš čas
  • Na výrobu TESCOMA PURITY Microwave bola použitá technológia NanoCare
  • Priesvitné steny hrnca neabsorbujú pachy ani farby

Bez obáv z baktérií alebo zafarbenia priehľadných stien hrnca

Technológia NanoCare, ktorou je hrniec TESCOMA PURITY MICROWAVE vybavený, zaisťuje perfektnú funkčnosť a odolnosť. Steny hrnca nevstrebávajú ani výrazne aromatické pachy. Intenzívne farby napr. z paprík či korenie sa na riad neprichytia, možno ich ľahko umyť. TESCOMA PURITY Microwave okrem toho zabraňuje tvorbe a šíreniu baktérií aj pri skladovaní mliečnych a vaječných pokrmov. Po použití hrniec vždy stačí opláchnuť pod tečúcou vodou, nie je potrebné používať saponáty.

Hrniec TESCOMA praktický z každého pohľadu

Hrniec TESCOMA PURITY Microwave je neuveriteľne praktický. Poklop disponuje niekoľkými otvormi, ktoré v mikrovlnnej rúre odvádzajú paru. Vďaka nim možno tiež cestoviny ľahko scediť. Aby ste vždy stlačili presne toľko vody, koľko potrebujete, je TESCOMA PURITY Microwave vybavený tiež precíznou stupnicou. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TESCOMA Hrniec na cestoviny PURITY MicroWave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESCOMA Hrnec na těstoviny PURITY MicroWave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESCOMA PURITY für die Mikrowelle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESCOMA PURITY für die Mikrowelle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TESCOMA Purity MicroWave edény.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií