AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Thomson DS500

Zobraziť katalóg
Thomson DS500
Minisystém 2,1 s výkonom 300 W RMS, CD prehrávač, PLL FM rádio, bluetooth, NFC, USB, AUX, Jack 3,5 mm, stmievateľný OLED dislej, držiak pre smartfón alebo tablet, diaľkové ovládanie
Kód:  WK790a2 Produktové číslo:  3499550331585

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thomson DS500

Táto pozoruhodná hudobná stanica ponúka prekvapivú škálu funkcií a 300 wattov zvukového výkonu v krivkách plných sexappealu. Ide o kompletné riešenie na kvalitné a hlasné ozvučenie každej miestnosti. Línia zariadenia budú nenútenou, avšak nevyhnutnou ozdobou ľubovoľne ladeného interiéru. Pri rozohraní reproduktorov v konfigurácii 2.1 však nebude pochýb, že ide predovšetkým o zvukový systém pre prieberčivých.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový hudobný prehrávač, dosť hlasný aj pre väčšie priestory (300 W)
  • Kvalitná reprodukcia ľubovoľného žánru (správnej výšky i hlboké basy vďaka konfigurácii 2.1)
  • Bezdrôtové prehrávanie (bluetooth), párovanie dotykom (NFC) a výklopný držiak tel. Alebo tabletu
  • USB vstup pre prehrávanie a USB nabíjačka
  • Pripojenie ľubovoľného zariadenia s audio výstupom (AUX a 3,5 mm linkový vstup)
  • Komfortné ovládanie (dobre čitateľný, stmievateľný biely OLED displej + diaľkový ovládač)

Moderný systém pre modernú elektroniku

Zvukový systém má bluetooth na bezdrôtové počúvanie hudby z ľubovoľnej platformy, ktorá je týmto rozhraním vybavená. Párovaním sa systém zjednodušuje NFC. Vďaka NFC stačí dotyk s kompatibilným zariadením a ste pripravení - bez ďalších používateľských starostí. Navyše zaujme dômyselne skrytým držiakom, ktorý je univerzálny pre inteligentné telefóny aj tablety. Odhalí sa jednoduchým zatlačením.

Hudba odkiaľkoľvek

Ďalej systém obsahuje 2 USB porty pre moderné úložisko aj dobíjanie a nenápadný CD prehrávač vo vyhotovení slot-in, teda samotná štrbina na vloženie CD nosiča. Žiadne ťažkopádne vysúvacie šuplíky. Ľubovoľné ostatné zariadenia pojmú zvukový vstup AUX alebo 3,5 mm jack, čo završuje univerzálnosť systému. Pripojíte celú plejádu audio zariadenia v podstate bez obmedzenia. Nechýba PLL FM rádio s 20 predvoľbami pre obľúbené stanice.

Parametre a špecifikácia:

Výkon:
300 W

Prehrávanie:
CD prehrávač
Bluetooth/NFC
USB vstup na prehrávanie (+ USB nabíjačka)
PLL FM rádio (pamäť na 20 staníc)
AUX vstup a 3,5 mm linkový vstup

Ostatné vlastnosti:
Držiak pre smartfón alebo tablet
ekvalizér
Režim spánku, hodiny
Stmievateľné biely OLED displej
Diaľkové ovládanie

Rozmery:
30,5 × 116,8 × 26 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Thomson DS 500. Nedaří se mi vyladit radiostanice, je vnitřní anténa dostatečně silná? není možné připojit dodatečnou anténu? Děkuji za odpověď. Milan Šubr

FM rádio. Jak je řešeno připojení FM antény. Pokud ext. připojení není, jakým způsobem je zajištěna kvalita FM připojení/přehrávání?

Diskusia a poradňa k Thomson DS500
Príslušenstvo pre Thomson DS500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thomson DS500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomson DS500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomson DS500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomson DS500.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií