Stellar Blade Stellar Blade

Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 430 Scuderia

Zobraziť katalóg
Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 430 Scuderia
4,4 3 hodnotení
Volant bezdrôtový 2.4GHz, čierny, radenie pod volantom, pedále, na Playstation 3 a PC
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  MA515g Produktové číslo:  4160545
Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 430 Scuderia 219,72 € Zánovné

Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 430 Scuderia

Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 430 Scuderia je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

S oficiálnou licenciou firiem Ferrari a Microsoft bol vytvorený ten pravý závodný set pre všetkých milovníkov rýchlych závodov. Bezdrôtový pretekársky kokpit Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 430 Scuderia je kombináciou špičkovej technológie a dizajnu.
 

Ferrari 430 Scuderia


Kokpit bol vyrobený ako verná replika riadenia, ktoré nájdete vo vozidle Ferrari 430 Scuderia a môžete tak prežívať jazdu, ako by ste vo vozidle sedeli. Pretekajte napríklad v hre Forza Motorsport 4 s maximálnou reálnosťou.

Závodný kokpit


Kovová konštrukcia umožňuje rozsiahle nastavenie dĺžky i výšky a pretekať tak môžu nielen dospelí, ale aj deti. Unikátny skladací mechanizmus šetrí miesto pri skladovaní volantu. Optimálnu stabilitu a realistickosť zaisťuje silná základňa (10,5 kg), ktorá je prevedená vo farbe metalízy "Musetti", ktorú nájdete na voze Ferrari 430 Scuderia. Napájanie celého kokpitu je realizované pomocou 4 AA batérií (nie sú súčasťou balenia), ktoré poskytnú dostatok energie až na 50 hodín prevádzky.

Doľava, doprava


Pre tú najlepšiu kontrolu nad vozidlom je volant pogumovaný, aby pod rukami nepreklzával, a vy ste tak s najväčšou ľahkosťou prešli každú zákrutu. Ešte väčšiu realistickosť volantu dodáva veľký priemer 28 cm. Maximálna precíznosť a presnosť volantu je zaručená vďaka technológii HallEffect AccuRate, ktorá využíva magnetického hallovho senzora s presnosťou 12 bitov (4096 hodnôt na otočenie volantu).

Brzda, plyn


Čo by to bolo za volant, keby nemal aj pedále? Tie sú u tohto setu obzvlášť vydarené. Sú vyrobené z kovu a pod presným uhlom, ako nájdete vo vozidle Ferrari 430 Scuderia. Navyše má brzdový pedál magnetický odpor pre ešte lepší zážitok.

Radenie a ovládanie


Sekvenčná prevodovka umiestnená na volante je vyrobená z kovu a navrhnutá presne podľa Ferrari GT štýlu. Ovládanie ďalej zabezpečuje 10 funkčných tlačidiel.

Manettino


Meňte nastavenie hry priamo počas preteku. Pomocou multifunkčného rozhrania Manettino môžete napríklad zmeniť kameru pohľadu pri pretekaní. Prepínač sa po zmene nastavení vždy vráti do pôvodnej polohy.

Kompatibilný s Playstation 3 a PC


Pretekajte na svojej hernej konzole Playstation 3 a na PC ako nikdy predtým. Volant je kompatibilný so všetkými Playstation 3 a PC (s OS Windows XP/Vista/7) pretekárskymi hrami a pripojenie je bezdrôtové v pásme 2,4 GHz.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
PC s operačným systémom Microsoft Windows XP/Vista/7
Sony Playstation 3

Rozhranie:
USB 2.0

Bezdrôtová technológia:
Pásmo: 2,4 GHz
Dosah: viac než 10 m
Napájanie: 4x AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
Výdrž: až 50 h hranie

Ostatné:
10 funkčných tlačidiel
Kovová konštrukcia kokpitu
HallEffect AccuRate Technology
Multifunkčné ovládanie Manettino
Radenia pod volantom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dostal sem od známého volant který ho zakoupil u Alzy, účtenku už bohužel nemá. (Thrustmaster Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition) dal mi ho bez USB receiveru takže ten volant nejde zapnout s počítačem ani s playstationem, bez toho je k ničemu. Tak bych se chtěl zeptat jestli by jste prosím nemohli kontaktovat Thrustmaster, jestli to nejde nějak dokoupit. Děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre Thrustmaster Ferrari GT Cockpit 430 Scuderia
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií