TomTom Start 20 Regional LIFETIME mapy

Zobraziť katalóg
TomTom Start 20 Regional LIFETIME mapy
4,5 138 hodnotení
GPS navigácia – 4.3" LCD, integrovaný držiak, parkovací asistent, mapy strednej Európy, doživotná aktualizácia
Kód:  PP585s233 Produktové číslo:  1EN4.030.04

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TomTom Start 20 Regional LIFETIME mapy

Mapy strednej Európy s doživotnou aktualizáciou

S navigáciou TomTom Start 20 Regional môžete bez obáv precestovať strednú a východnú Európu vďaka mapovým podkladom pre 27 štátov. Široká komunita TomTom s počtom až 21 miliónov vodičov zaznamenáva opravy máp a vy tak môžete cestovať bez obáv s najnovšími zmenami na vašej trase. Úplne zadarmo môžete sťahovať nielen opravy, ale máte k dispozícii aj LIFETIME mapy, ktoré zaručujú doživotnú aktualizáciu máp.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Mapy střední Evropy s doživotní aktualizací
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Technologie IQ Routes

Technológia IQ Routes

Táto technológia je založená na aktuálnych údajoch o rýchlostiach a dobe prejazdu od skutočných používateľov a vždy sa postará o výber tej najlepšej trasy a odhadu času, ktorý strávite na ceste. Dokonca počíta aj s dopravným značením, semafórmi a rušnou prevádzkou.

Technológia QUICK GPS FIX zaistí rýchle počiatočné zameranie pozície, takže vodič nie je nútený čakať pred začatím jazdy.


Ušetrí vám peniaze

Režim Ekotrasy poslúži na úsporu paliva a zároveň zníži vplyv jazdy na životné prostredie. Upozornenie na neprimeranú rýchlosť, ktoré funguje aj vtedy, ak práve nie je aktívny režim navigácie a databázy radarov, ušetrí peniaze na pokutách, pretože vodiča včas upozorní na blížiacu sa kontrolu. Obzvlášť v mestách sa zíde parkovací asistent, ktorý dokáže vždy vyhľadať najbližšie parkovisko a vodiča k nemu doviesť.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Praktická navigácia

Praktická navigácia

Celkovo ide o kompaktný prístroj s displejom s uhlopriečkou 4,3 palca, ktorý svojmu majiteľovi ponúkne okrem pohodlného a priamočiareho ovládania aj rad praktických funkcií. Samozrejmosťou je zobrazenie všetkých bežných informácií a pokynov, prístroj napr. perfektne navedie do jednotlivých jazdných pruhov na križovatkách zobrazených v dokonale prehľadných 3D schémach.

Výhodou je integrovaný držiak, vďaka ktorému je možné navigáciu pohodlne používať vo viacerých vozidlách. Napájanie prístroja je možné realizovať prostredníctvom adaptéra do zásuvky automobilového zapaľovača alebo zo vstavaného akumulátora s výdržou približne dve hodiny aktívnej navigácie.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Praktická navigácia

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Doplňujúce informácie:

Štart 20 Regional LIFETIME mapy:

  • Doživotná aktualizácia máp zadarmo – v priebehu životnosti produktu môžete do svojho zariadenia stiahnuť minimálne 4× ročne nové mapové podklady
  • 27 krajín strednej a východnej Európy (Albánsko, Bielorusko, Bosna-Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Čierna Hora, Česká republika, Estónsko, Nemecko, Maďarsko, Taliansko, Lotyšsko, Lichtenštajnsko, Litva, Malta, Macedónsko, Moldavsko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko , San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Švajčiarsko, Vatikán, Ruská federácia (iba Kaliningrad), Ukrajina
  • Technológia IQ RoutesTM – využíva jedinečnú databázu skutočných jazdných časov, a preto vždy pôjdete po trase, ktorá je v danom čase najrýchlejšia
  • Dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi na mimoriadny prehľad pri navigácii komplikovanými križovatkami
  • Predinštalované upozornenie na blížiaci sa radar
  • Parkovací asistent – navigácia na najbližšie parkovisko

Displej:
Uhlopriečka: 4,3" (16 : 9 širokouhlý)
Typ: dotyková obrazovka
Rozlíšenie: 480 × 272 bodov (WQVGA)

Ďalšie:
Batéria: Až 2 hodiny prevádzky
Interná pamäť: 4 GB
Slot na SD pamäťové karty

Najdôležitejšie funkcie:
QuickGPSfix skracuje čas potrebný na lokalizáciu vašej pozície cez GPS
Nainštalovaná databáza radarov TomTom
Ekotrasy – úspora času a peňazí
Pomoc! – ponuka pre prípad núdze

Konštrukcia:
Farba: čierna
Rozmery: 119 × 80 × 25 mm
Hmotnosť: 181 g

Obsah balenia:
Navigácia TomTom Start Regional s integrovaným držiakom
MicroUSB kábel
Nabíjačka do automobilového zapaľovača 12/24 V
Dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Šírka
119 mm Hotovo!
Výška
85 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!
Hmotnosť
154 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
119 mm Hotovo!
Výška
85 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
154 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4,3" (10,92 cm) Hotovo!
Výdrž batérie
1,96 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravím, lze do navigace přidat (zdarma či za poplatek?) jiné mapy? např. Francie, Řecko atd.? děkuji

Prosím , kde sehnat manual v cestine na tuto gps? A jaká karta (pamětova ) se tam může vkládat?

Dobry den, prosim vas da sa nastavit aj slovencina? Je medzi podporovanymi jazykmi? Ak treba stiahnut, je stahovanie spoplatnene? Dakujem vopred

Nenaviguje podle čísla orientačního, kde je problém

Má uvedené zařízení opravdu avizovaných 4GB interní paměti? Často vidím u TomTom, že je paměť tak akorát na vloženou mapu (dle typu a samozřejmě ceny) a i když jsou aktualizace "doživotní", po čase se do zařízení nevejdou (stejná mapa se postupně s každou aktualizací zvětšuje). Taky bych si případně rád v budoucnu dokoupil nějakou konkrétní mapu, který by v zařízení nebyla. Jak to tedy u tohoto modelu je? Je možné uvést, kolik je třeba nyní volného místa v zařízení a jak je skutečně velká interní paměť po připojení zařízení k PC? Děkuji.

Dobrý den, hlásova navigace je jen v češtině? Mám zájem abych menu a navigace byli v italštine... Děkuji

Dobrý chcem sa informovať na navigáciu kontretne či by táto navigácia bola vhodná aj ako navigácia pre nákladné auto nad 12t?

Dobrý den, uvažuji o koupi navigace TomTom Start 20 Regional Lifetime. Zajímalo by mne, jestli komunikuje v čestině (menu, nastavení,...). Dále bych chtěla vědět, jestli naviguje i hlasem. Děkuji za odpověď. Petra z Liberce

, mám záujem o navigáciu TomTom Start 20 Regional LIFETIME mapy (Kód:PP585s233, Produktové číslo:1EN4.030.04) za cenu 95€. Vo vašom popise o mapách obsiahnutých v tomto balení mi chýba GRÉCKO, pričom na stránkach iných predajcov sa v Regional maps (stredná a východná Európa) Grécko spomína. Môžte mi overiť, či vo Vami predávanom balení skutočne Grécko chýba ? Ďakujem.

Dobrý den, Mám gps navigaci tomtom start 20 regional lifetime kterou jsem si u Vás objednával před nějakou dobou. Dala by se u Vás objednat jenom autonabíječka k této navigaci nebo mohli by jí mít na prodejně v Chomutově? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k TomTom Start 20 Regional LIFETIME mapy
Príslušenstvo pre TomTom Start 20 Regional LIFETIME mapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom Start 20 Regional LIFETIME mapy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TomTom Start 20 Regional LEBENSLANGE Karten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TomTom Start 20 Regional LEBENSLANGE Karten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TomTom Start 20 navigáció Regionális ÉLETTARTAM frissítéssel.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií