AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Alcatel MOVETIME Special Edition

Zobraziť katalóg
Alcatel MOVETIME Special Edition
Smart hodinky – telo z nerezovej ocele SUS316, 1.39" AMOLED displej 400x400 pixelov, ochrana Dragontrail Glass, Wi-Fi, Bluetooth 4.0. krokomer, meranie tepu, kalórií, spánku, aktivity, správa hovorov, ovládanie gestami, oznámenia. Pracujú s Android 4.3 a iOS 8.0 a vyšším
Kód:  ALCW102 Produktové číslo:  NEHOALMT10059
Alcatel MOVETIME Special Edition Predaj skončil

Alcatel MOVETIME Special Edition

Špeciálna edícia chytrých hodiniek TCL Movetime na prvý pohľad zaujme skutočne podareným dizajnom. Snúbi sa v ňom telo z antikorovej ocele, kvalitný AMOLED dotykový displej a remienok z pravej kože. Všetko zladené do efektnej žlto-čiernej spolupráce farieb. Sú natoľko odolné, že sa s nimi môžete potápať až do 30 metrov a batéria z jedného nabitia vystačí približne na 2 dni. Disponujú niekoľkými senzormi a podporou radu športových a fitnes funkcií. V neposlednom rade sú pripravené na ovládanie pomocou gest rúk, zobrazujú notifikácie z telefónu, ktorý cez ne môžete aj ovládať.

Prednosti chytrých hodiniek TCL Movetime Special Edition

  • Použitie prémiových materiálov
  • Vysoká odolnosť proti vode a poškriabaniu
  • Intuitívny dotykový displej
  • Priame pripojenie na internet
  • Vzdialené ovládanie telefónu
  • Zobrazovanie notifikácií
  • Ovládanie gestami rúk

TCL Movetime v špičkovom prevedení

V antikorovom tele nájdete vsadený kruhový dotykový displej s uhlopriečkou 1,39", ktorý ponúka veľmi pekné rozlíšenie 400 × 400 px. Ovládanie hodiniek je tak veľmi intuitívne a príjemné. Ochranu proti poškriabaniu skla má na starosti horná vrstva Dragontrail Glass. To sa radí medzi tvrdené sklá s vysokou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu. Displej ponúka možnosť zobrazenia niekoľkých druhov digitálnych ciferníkov. Celý systém je potom kompatibilný so systémami Android a iOS pomocou technológie Bluetooth. Veľkou výhodou je prijímač WiFi, vďaka ktorému sa môžu sami pripojiť na internet. Využite tiež pokročilé gestá rúk - stačí otočiť zápästím a hodinky zareagujú. Pripravená je plná podpora češtiny.

Športové funkcie a spojenie s telefónom

Zo športových režimov využite napríklad integrovaný senzor srdcového tepu, ktorý vám pomôže monitorovať a vyhodnocovať činnosť srdca počas celého dňa, či už sedíte v práci alebo bežíte v lese. Okrem toho je prítomný krokomer, monitoring kvalitného spánku, výpočet spálených kalórií a ďalšie tréningové funkcie. Po spárovaní s vaším smartfónom budete tiež dostávať priamo na displej hodiniek notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, textových správach alebo upozornenie zo sociálnych sietí. Z hodiniek si tiež môžete urobiť diaľkovú spúšť mobilného fotoaparátu alebo ovládač pre prehrávač hudby.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Priemer ciferníka
35,31 mm Hotovo!
Sklíčko
Minerálne Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Displej

Sklíčko
Minerálne Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
35,31 mm Hotovo!

Remienok

Materiál remienka
Koža Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alcatel MOVETIME Special Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alcatel MOVETIME Special Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alcatel MOVETIME Sonderausgabe.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií