AlzaBoxy Q1 Aplikace

Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml

Zobraziť katalóg
Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml
Darčeková sada parfumov – obsahuje: EDP 50ml+telové mlieko 75ml - 39,92 €/100 ml
Kód:  KPPF905 Produktové číslo:  8411061832196
Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml Predaj skončil

Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml

Luxusná darčeková kolekcia CAROLINA HERRERA 212 VIP pre mladistvé, sebavedomé a spontánne ženy obsahuje parfumovanú vodu v zlatom flakóne a telové mlieko rovnakej, kvetinovo-ovocnej vône vhodné najmä na nočné použitie. Špeciálne vybrané ingrediencie na čele s citrusmi, sladkou gardéniou a lahodnými akordmi vanilky symbolizujú čaro noci ukrývajúce sa v uliciach New Yorku. Rozmaznávajte svoje telo voňavým rituálom s darčekovou kolekciou CAROLINA HERRERA!

    

Darčeková kolekcia CAROLINA HERRERA 212 VIP a jej vlastnosti

  • Darčeková kolekcia parfumov CAROLINA HERRERA 212 VIP určená pre ženy
  • Obsahuje parfumovanú vodu EDP a telové mlieko
  • Kvetinovo-ovocná vôňa vhodná predovšetkým na večernú aplikáciu
  • Parfumovaná voda je ukrytá v luxusnom dizajnovom flakóne
  • Vrátane ošetrujúceho telového mlieka rovnakej vône ako EDP
    

Toaletná voda CAROLINA HERRERA 212 VIP EDP (50 ml)

Mladistvo svieža kvetinovo-ovocná vôňa CAROLINA HERRERA 212 VIP, inšpirovaná nočným životom v uliciach New Yorku, je ukrytá v elegantnom, zlatistom flakóniku veľmi decentného dizajnu. Iskrivá vôňa otvára scénu fascinujúcou kombináciou ingrediencií, ktorá vás s prvým privoňaním prekvapí šťavnatými tónmi citrusov, prelínajúcimi sa s rumovou arómou. V samotnom srdci parfumovanej vody sa rozoznejú tóny opojnej, sladkej gardénie doplnené o prirodzenosť veľmi ženského pižma. Lahodné, sladké esencie vanilky spoločne s bôbmi fazule tonka uzatvárajú s noblesou zážitky prebdenej noci plnej optimizmu, slobody a emócií. Toaletná voda CAROLINA HERRERA bude každej sebavedomej, spoločenskej a spontánnej žene pozvánkou do sveta nekonečných možností s odkazom na predvoľbu newyorského Manhattanu s číslom 212.

Aromatické tóny:
Hlava: marakuja, horký pomaranč
Srdce: pižmo, gardénia, rum
Základ: fazuľa tonka, vanilka, benzoin

Zloženie:
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl Methoxycinnamate, Etylhexyl Salicylate, Alpha-Isomethyl, Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5)

    

Telové mlieko CAROLINA HERRERA 212 VIP (75 ml)

Doprajte si kombináciu vášho obľúbeného parfumu s telovým mliekom CAROLINA HERRERA 212 VIP pre ešte intenzívnejší zážitok! Hydratačné telové mlieko sa jemne stará o pokožku žien s výsledkom vláčnej a zamatovo hebkej kože. Príjemnú, ľahko vstrebateľnú konzistenciu sprevádza šťavnatá vôňa citrusov s neobvyklými akordmi rumu a dlhotrvajúcou arómou sladkej gardénie a lahodnej vanilky, ktoré vydržia po celý deň!

Aplikácia:
Telový krém naneste v potrebnom množstve na pokožku a jemne vmasírujte.


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Orientálna Hotovo!
Krajina pôvodu
Americké Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Orientálna Hotovo!
Krajina pôvodu
Americké Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP Set 125 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Carolina Herrera 212 VIP EDP 50 ml + BLO 75 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií