AlzaBoxy Q1 Protiplnění

CASIO AQ 160-1B

Zobraziť katalóg
CASIO AQ 160-1B
4,3 10 hodnotení
Pánske hodinky – s kombinovaným ciferníkom, čierne so sférickým sklom, vodotesnosť 10ATM, automatické podsvietenie displeja
Kód:  QS008c Produktové číslo:  4971850800743 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO AQ 160-1B

Veľmi elegantné a moderné pánske náramkové hodinky ponúkajúce klasické analógové ručičky aj futuristicky vyzerajúci displej, ktorý je pod nimi uložený. Displej je podsvietený a vybavený funkciou, ktorá displej rozsvieti pri náklone k tvári a pohodlne zobrazuje funkcie ako sú budík, stopky, odpočítavacie stopky a svetové časy. Hodinky pevne drží na ruke plastový remienok zapnutý jednoduchou sponou s poistkou. Výrobca zaručuje vodotesnosť pri sprchovaní.

Parametre a špecifikácia:

Funkcie:

Analógové a digitálne zobrazenie času
Automatické podsvietenie displeja
Budík
Stopky
Odpočítavacie stopky
Svetové časy

Vodotesnosť:
Odolné proti vode počas sprchovania

Puzdro:
Oceľ a plast

Remienok:
Plastový remienok s jednoduchou sponou a poistkou

Sklo:
Plast

Farba:
Čierna farba s čiernym ciferníkom

Napájanie:
Batéria

Prečítať viac

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je výdrž Baterie ?

Diskusia a poradňa k CASIO AQ 160-1B
Príslušenstvo pre CASIO AQ 160-1B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO AQ 160-1B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASIO AQ 160-1B.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií