AlzaBoxy Q1 MPLA318265

CASIO PRG 300CM-4

Zobraziť katalóg
CASIO PRG 300CM-4
5 1 hodnotení
Pánske hodinky – digitálne so solárnym napájaním a funkciami: kompas, barometer, teplomer, výškomer, 5× denný alarm a hodinový signál, vodotesnosť: 10 ATM
Kód:  KHO10472 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO PRG 300CM-4

Hľadáte kvalitné, odolné a napriek tomu elegantné hodinky? Stavte na značku CASIO. Tieto pánske hodinky sú vysokoodolné proti vode aj poškriabaniu, sú teda vhodné na akékoľvek športy, alebo outdoorové aktivity. Hodinky sa pýšia minerálnym sklíčkom, ktoré je odolné proti poškriabaniu. Remienok je vyrobený zo živice, ktorá je pružná, odolná a má dlhú životnosť. Presne sa prispôsobí tvaru vášho zápästia. Hodinky sú vyrobené tak, aby vydržali určitý tlak vody, môžete ich mať na ruke aj pri plávaní. Tieto hodinky ocenia všetci, ktorí pri svojich aktivitách potrebujú spoľahlivé a kvalitné hodinky, ktoré nikdy nesklamú.  

Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek CASIO PRG 300CM-4

  • Pánske hodinky CASIO majú stopky a budík
  • Zobrazenie dátumu a dni v týždni
  • Vodoodolnosť 10 ATM – možnosť plávania
  • Teplomer, výškomer
  • Kompas, barometer
  • Indikácia východu a západu slnka
  • LED osvetlenie
  • Solárne napájanie
  • 5× denný alarm, hodinový signál
  • CASIO hodinky sú odolné proti vode aj poškriabaniu
  • Svetový čas

10 rokov nepretržitej prevádzky

Pánske hodinky CASIO majú v sebe zabudované fotovoltaické články, ktoré premieňajú slnečné svetlo aj umelé osvetlenie na energiu a hodinky tak neustále dobíjajú. Životnosť tohto solárneho článku je 10 rokov. Hodinky vám vydržia dlhú dobu bez toho, aby ste sa o ne museli starať. Oceníte aj funkciu kontroly stavu batérie pomocou indikátora. Budete vždy vedieť, či sú vaše hodinky dostatočne nabité. Stav nabitej batérie záleží na prísune svetelnej energie.

Funkcie pre outdoorové aktivity

Športových nadšencov určite poteší funkcia výškomera, ktorý je rozšírený o funkciu zaznamenávajúcu údaje o tom, aká výška bola v prípade danej trasy prekonaná. Jednotlivé svetové strany vám pomôže určovať kompas. Špecifickou funkciou je indikácia východu a západu slnka v lokalite, v ktorej sa práve nachádzate. Na hodinkách CASIO nájdete aj barometer, pomocou ktorého môžete odhadovať vývoj počasia, alebo teplomer ukazujúci teplotu od -10 °C do +60 °C. Tieto pánske hodinky majú všetko čo môžete na cestách potrebovať. 

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Priemer ciferníka
47,3 mm Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Farba ciferníka
Oranžová Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
47,3 mm Hotovo!
Farba ciferníka
Oranžová Hotovo!

Remienok

Materiál remienka
Plast Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO PRG 300CM-4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO PRG 300CM-4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií