AP+ nový vizuál MPLA308417 - SK

Lotus L18112 / 1

Zobraziť katalóg
Lotus L18112 / 1
Pánske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO8141 Produktové číslo:  8590588617148

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lotus L18112 / 1

Štýlové pánske hodinky Lotus L18112 / 1 si vás získajú najmä svojím atraktívnym dizajnom, špičkovou kvalitou a funkčnosťou. Elegantná zlatá farba v kombinácii s hnedou kožou remienka spolu s klasickým nadčasovým vzhledom vás upúta na prvý pohled. Hodinky využijete ako pri pracovnom rokovaní, tak aj večer na spoločenských či kultúrnych akciách. Stanú sa tak nielen vaším praktickým spoločníkom, ale aj krásnym módnym doplnkom.

Zlaté puzdro z pozlátenej ocele doplňuje veľmi odolné minerálne sklíčko, ktoré je schopné vzdorovať drobným nehodám a zabrániť poškriabaniu skla. Vďaka vodotesnosti 5 ATM si navyše hodinky nemusíte dávať dolu ani počas sprchovania a môžete sa s nimi bez obáv potápať do hĺbky pol metra.

Hlavné prednosti:

  • nadčasový klasický design
  • kvalitné užité materiály - pozlátená oceľ, koža a minerálne sklíčko
  • vodotesnosť 5 ATM
  • funkcia zobrazenia aktuálneho dátumu
  • spoľahlivý strojček značky Quartz

Praktický spoločník na každý deň

Analógové zobrazenie času je veľmi prehledné za každých okolností. Okrem samotného aktuálneho času zvládnu hodinky Lotus L18112 / 1 funkciu zobrazenie aktuálneho dátumu. Istotu presného času vám pomôže získať spoľahlivý strojček značky Quartz, ktorý poháňa batéria. Každodenné nosenie hodiniek vám spríjemní hnedý remienok z pevnej kože. Môžete si ho nastaviť presne podľa vašich potrieb, a tak vám hodinky budú na ruke perfektne sedieť.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lotus L18112 / 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LOTUS L18112/1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lotus L18112 / 1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií