AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown

Zobraziť katalóg
MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown
Smart hodinky - LCD Touch 240 x 240, monitorujú aktivity (kroky, vzdialenosť, spánok, spálené kalórie, automatické nastavenie správneho času, budík), vstavaný mikrofón a reproduktor, bluetooth 4.0, kompatibilita iOS 8+/Android 4.3+/Windows Phone, 200 mAh batéria
Kód:  MYKRO11 Produktové číslo:  KRZEWATCH4 PINK GOLD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown

Inteligentné hodinky MyKronoz ZeWatch 4 v hnedej farbe tvoria ideálnu kombináciu s vaším smartfónom. Skvelý a nenápadný spoločník, ktorý vás upozorní na prichádzajúci hovor, SMS alebo e-mail. Či už hodinky ZeWatch 4 použijete do spoločnosti, na šport alebo len tak do prírody, vždy budete stredom pozornosti. K tomu pridajte kvalitnú výbavu za veľmi príjemnú cenu. 

Kľúčové vlastnosti ZeWatch 4

  • Kompatibilné s operačnými systémami iOS, Android a Windows Phone
  • Dostatok inteligentných funkcií
  • Skvele sadnúce s minimálnou hmotnosťou
  • Nahrádzajú plnohodnotne bezkontaktnú platobnú kartu

Inteligentné funkcie

Dokonalé spojenie s vaším smartfónom, vďaka jednoduchému prepojeniu cez bluetooth, dodá množstvo funkcií, na ktoré si rýchlo zvyknete. Zabudovaný mikrofón a reproduktor vám zaistia prijímanie a vykonávanie hovorov priamo z hodiniek ZeWatch 4. Okamžite máte prehľad o tom, kto vám volá alebo píše. Okrem iného možno pomocou hodiniek spravovať hudbu či fotoaparát vášho inteligentného telefónu. 

Nadčasové využitie

Hodinky sú určené na všestranné využitie. Nech už využijete funkcie, ako sú spálené kalórie, počet krokov alebo dĺžka odpočinku, vždy budete mať správny prehľad o vašich aktivitách. Bonusovým doplnkom je vytvorenie bezkontaktnej platobnej karty z vašich hodiniek ZeWatch 4. Lepší pocit z ovládania vám dodá priestranný farebný dotykový displej, vďaka ktorému bude obsluha hodiniek veľmi intuitívna a jednoduchá.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
38 g Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
38 g Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umějí i česky

Diskusia a poradňa k MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown
Príslušenstvo pre MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MyKronoz ZeWatch 4 Gold Brown. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MyKronoz ZeWatch 4 Arany Barna.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií