AlzaBoxy Q1 Star Wars

Nikkei NRDB15BK

Zobraziť katalóg
Nikkei NRDB15BK
Rádiobudík – digitálny FM/DAB+, 10 predvolieb, automatické ladenie kanálov, duálny alarm, nastavenie jasu displeja, funkcie SNOOZE
Kód:  NIK017d Produktové číslo:  NRDB15BK Stránky výrobcu

Nikkei NRDB15BK

Rádiobudík Nikkei má všetko, čo by mal rádiobudík mať. Je to skvelý prístroj s množstvom funkcií a moderným dizajnom. Vďaka FM/DAB+ tunera a teleskopickej anténe naladíte všetky dostupné rozhlasové stanice. Veľmi obľúbenou funkciou je automatická synchronizácia času, čím odpadajú starosti, či sa pri rannom vstávaní neoneskoríte. Navyše si môžete vybrať, ako sa ráno necháte prebudiť. Či rádiom – svojou obľúbenou stanicou alebo máte tvrdý spánok a oceníte hlasný bzučiak. Do pamäti môžete uložiť až 10 staníc a to veľmi jednoduchým spôsobom s automatickým ladením staníc. Pri zaspávaní oceníte možnosť stlmenie jasu displeja.

Kľúčové vlastnosti

  • FM/DAB+ tuner a teleskopická anténa
  • Automatická synchronizácia času
  • Pamäť na uloženie 10 obľúbených rozhlasových staníc
  • 2 časy budenia
  • Snooze – funkcie odloženého budenia

DAB+ signál

Očakáva sa, že od roku 2020 DAB+ nahradí FM signál. Vzhľadom k tomu, že DAB+ je digitálny signál, kvalita zvuku je oveľa lepšia. S rádiobudíkom Nikkei budete pripravení na budúcnosť. 

 

Parametre a špecifikácia

Výkon
1 W Hotovo!
Počet predvolieb
10 × Hotovo!
Šírka
155 mm Hotovo!
Výška
47 mm Hotovo!
Hĺbka
105 mm Hotovo!

Základné parametre

Výkon
1 W Hotovo!
Počet predvolieb
10 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
155 mm Hotovo!
Výška
47 mm Hotovo!
Hĺbka
105 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,42 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Opakované budenie – Snooze, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám dotaz, je zálohovaný čas ?

Diskusia a poradňa k Nikkei NRDB15BK
Príslušenstvo pre Nikkei NRDB15BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikkei NRDB15BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikkei NRDB15BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikkei NRDB15BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikkei NRDB15BK.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií