Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Offshore OFF010D

Zobraziť katalóg
Offshore OFF010D
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO5700

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Offshore OFF010D

OFFSHORE Limited Cockpit sú nevšedné, originálne designované pánske hodinky. Pri pohľade na tento model vás okrem hlavného ciferníka iste zaujmú ďalšie dva menšie vsadené ciferníky. Jeden ukazuje duálny čas a v druhom sa otáča logo značky Offshore. Oba tieto ciferníky majú svoje ovládacie korunky, ktoré sú umiestnené na príslušnom boku puzdra. Vo svojej podstate hodinky kombinujú odolnosť zvládajúci extrémne športy so spoločenskou eleganciou .

Vďaka širokej obruči ciferníku sa tvárou hodinky naozaj robustne, čo nie je záležitosťou len vzhľadu. Precízne puzdro z akostnej ocele prežije každú outdoorovú situáciu - nárazy, špinu, sneh aj vodu. Remienok je zo silikónu čiernej farby a na dotyk je veľmi príjemný. Okrúhly ciferník je chránený minerálnym sklíčkom , Ktoré je vysoko odolné aj proti poškriabaniu. Hodinky poháňa kvalitný batériový strojček Quartz.

Doplňujúce informácie:

Typ:
Pánske náramkové hodinky

Funkcie:
Analógové zobrazenie času
Duálny čas

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Offshore OFF010D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OFFSHORE OFF010D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: offshore OFF010D.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií