Alza pre firmy

Trust remienok pre Apple Watch 38 mm Camouflage

Zobraziť katalóg
Trust remienok pre Apple Watch 38 mm Camouflage
Remienok na hodinky nylonový, odolný a ľahký, na hodinky Apple Watch
Kód:  JS271b Produktové číslo:  20916 Stránky výrobcu
Trust remienok pre Apple Watch 38 mm Camouflage Predaj skončil

Trust remienok pre Apple Watch 38 mm Camouflage

Zmeňte štýl a oživte svoje hodinky Apple Watch. Urobte si radosť a kúpte si náramok vo sviežej maskáčovej farbe a špičkovej kvalite. Vyrobený je z nylonu, je ľahký a vysokoodolný pri bežnom každodennom použití. Náramok je vhodný ako náhrada za poškodený náramok alebo pri zmene štýlu. Zvoľte si farbu podľa nálady a ukážte svoju osobnosť. Remienok je pohodlný a ako uliaty sadne na každé zápästie. Vďaka klasickému zapínaniu si môžete byť istí pevným prichytením a nehrozí, že by sa remienok odopol pri prudkých pohyboch.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolný a ľahký náramok z nylonu
  • Pohodlne sadne na každé zápästie
  • Štýlové farebné vyhotovenie
  • Klasické zapínanie
  • Veľkosť 38 mm
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust remienok pre Apple Watch 38 mm Camouflage Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust řemínek pro Apple Watch 38mm Camouflage. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vertrauen Sie Apple-Uhrenarmband 38 mm Camouflage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vertrauen Sie Apple-Uhrenarmband 38 mm Camouflage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust pánt Apple Watch 38 mm Camouflage.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií