Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vector Luna brúsené čierne s hnedým koženým remienkom

Zobraziť katalóg
Vector Luna brúsené čierne s hnedým koženým remienkom
4,0 1 hodnotení
Smart hodinky vodotesné do 50 m, monochromatické displej, voliteľný vzhled displeja, zrkadlenie notifikácií Smartphone (Volanie, SMS, e-mail, kalendár, Facebook, Viber, What 's up a iné), monitoruje aktivity (kroky, vzdialenosti, spánok, spálené kalórie), ovládanie hudby, budík, Bluetooth 4.0, vyžaduje iOS 8.0 / Android 4.4 / Windows Phone 10 alebo vyšší, obvod zápästia od 17.5cm do 20.5cm, výdrž batérie 30 dní
Kód:  VCTR003b Produktové číslo:  L1-10-005

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vector Luna brúsené čierne s hnedým koženým remienkom Predaj skončil

Vector Luna brúsené čierne s hnedým koženým remienkom

Urobte si radosť obstaraním chytrých pánskych hodiniek značky Vector. Čierny model Luna z brúsenej ocele s koženým remienkom hnedej farby si vás získa svojim rafinovaným a zreteľným dizajnom a nadčasovou elegantnou úpravou. Hodinky v sebe snúbi tradičný dizajn s modernými funkciami. Medzi ne patrí možnosť individuálneho prispôsobenia pomocou originálne aplikácie Vector Watch, ktorú je nutné stiahnuť. Potom zaistí dokonalé prepojenie vašich potrieb a životného štýlu. Zistite informácie o počasí, času, ovládajte hudobný prehrávač alebo sa pripojte na facebook či Twitter. Buďte online a v obraze kedykoľvek a kdekoľvek!

kľúčové vlastnosti

  • Elegantná úprava a nadčasový dizajn
  • Užívateľsky prispôsobiteľný ciferník
  • monochromatický displej
  • Originálne aplikácie Vector Watch
  • Monitorovanie aktivít (kroky, vzdialenosť, spánok ...)
  • Vhodné pre obvod zápästia 17,5-20,5 cm
  • Bezdrôtová synchronizácia Bluetooth 4.0
  • Kompatibilný s operačnými systémami iOS 8.0, Android 4.4 a Windows Phone 8.1 a vyššími
  • Výdrž batérie až 30 dní
  • Vodeodolnosť do 5 ATM (sprchovanie, kúpanie)

Dokonalý prehled o vašich aktivitách

Bezdrôtové hodinky sú kompatibilné s väčšinou telefónov s operačným systémom Android, iOS a Windows. Aplikácie a oznámenia zo smartphonu sa tak zobrazí priamo na displeji vašich chytrých hodiniek, ktorý je monochromatické a ponúka voliteľný vzhled. Okrem toho všetkého dokážu Vector Luna monitorovať počet krokov, prejdenú vzdialenosť, počet spálených kalórií a dĺžku spánku. Získajte dokonalý prehled o činnostiach, ktoré vykonávate každý deň a porovnať ich so svojimi osobnými cieľmi. Všetkých výhod môžete na jedno nabitie využívať až po dobu plných 30 dní. Potom stačí dobiť prostredníctvom originálnej magnetickej USB nabíjačky, ktorá je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Bežná výdrž batérie
705,88 h (29,41 d) Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
705,88 h (29,41 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vector Luna brúsené čierne s hnedým koženým remienkom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vector Luna broušené černé s hnědým koženým řemínkem . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vector Luna poliert schwarz mit einem braunen Lederarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vector Luna poliert schwarz mit einem braunen Lederarmband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vector Luna csiszolt fekete, barna bőr szíjjal.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií