Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tréningové rebríky a slalomové tyče

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Agility pomôcky
(4)
Kužele
(7)
Atletické prekážky
(12)
Tréningové rebríky
(14)
Slalomové tyče
(8)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Slalomové tyče a rebríky sú základným nástrojom na tréning obratnosti, koordinácie a rýchlosti v mnohých športoch. Od futbalu až po atletiku, tieto tréningové pomôcky môžu výrazne zlepšiť pohyblivosť a reakčné schopnosti športovcov. Čítajte ďalej a zoznámte sa s ponukou.

Pokračovať

Tréningový rebrík

Tréningový rebrík je ideálny na tréning nôh, koordinácie a rýchlostnej obratnosti. Zvyčajne sa skladá z plastových alebo nylonových segmentov spojených do tvaru rebríka, ktorý je možné rozložiť na zemi. Tréning prebieha tak, že športovci precvičujú rôzne vzory krokov cez segmenty rebríka a medzi nimi.

Tréningové kužele

Tréningové kužele sa využívajú na tréning smerových zmien, obratnosti a rýchlosti. Kužele sú často vyrobené z ľahkého plastu a sú dostupné v rôznych veľkostiach. Tréning môže zahŕňať beh medzi kužeľmi alebo okolo nich v rôznych smeroch.

Tréningové oblúky

Tréningové oblúky sa používajú na vytvorenie malých brán alebo ciest, cez ktoré musí športovec prejsť alebo prebehnúť. Môžu byť použité na tréning driblingu u futbalistov alebo na precvičovanie správnej techniky behu.

Slalomové tyče

Slalomové tyče sa hodia na tréning obratnosti, koordinácie a smerových zmien pri vysokej rýchlosti. Slalomová tyč je dlhou, pružnou tyčou, ktorá sa pevne zasadzuje do zeme. Športovci medzi nimi behajú v zákrutách a smerových zmenách, čím sa zlepšuje ich pohyblivosť a koordinácia.

i

Na čo slúžia ďalšie atletické prekážky?

Atletické prekážky sú skvelé na tréning výbušnej rýchlosti, sily a koordinácie. Bývajú výškovo nastaviteľné a často sú vyrobené z plastu alebo kovu. Bežci ich môžu preskakovať v rýchlom slede za sebou, čím si zlepšujú techniku a celkovú atletickú schopnosť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
51 položiek
4,5
Merco Sport kužeľ žltá 15 cm
Tréningová pomôcka – tréningový športový kužeľ vo viacerých farebných prevedeniach; ako pomôcka pre zreteľné vyznačenie dráhy, hracej plochy atď.
0,77 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTrstrpo118
Merco Dual agility rebrík 9 m - Tréningový rebrík Varianty
Merco Dual agility rebrík 9 m
Tréningový rebrík – 4,5 a 9 m, dvojitý, koordinačný rebrík s nastaviteľnými priečkami na zlepšenie kondície, koordinácie a rýchlosti športovcov
39,12 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTrstrpo10
Merco Dribbling tyč slalomová
Tréningová pomôcka – jednoduchá tréningová pomôcka na vytvorenie slalomovej dráhy, skladá sa zo stojana a tyče
10,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTrstrpo58

Tréningové rebríky a slalomové tyče

V kategórii Tréningové rebríky a slalomové tyče máme práve teraz na Alza.sk celkom 51 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné tréningové rebríky a slalomové tyče Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie tréningové rebríky a slalomové tyče Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii tréningové rebríky a slalomové tyče recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií