PET PET

Tribal ESSW26 ROSE

Zobraziť katalóg
Tribal ESSW26 ROSE
Náušnice – materiál: chirurgická oceľ, kameň: kryštály Swarovski Elements
Kód:  SP3757 Produktové číslo:  ESSW26 ROSE

Tribal ESSW26 ROSE

Dámske náušnice Tribal sú perfektným doplnkom z chirurgickej ocele. S noblesou vyzdvihnú jedinečnosť a eleganciu každej ženy bez ohľadu na vek. Náušnice v tvare srdiečka sú osadené ružovými kryštálmi Swarovski, ktoré vytvárajú nádherný lesk. Kryštály sú chránené unikátnou, oderu-vzdornou epoxidovou vrstvou.

Telo náušníc je vyrobené z chirurgickej ocele. Tento materiál, známy aj ako švédska oceľ, je veľmi odolný a vyniká vysokou tvrdosťou. Môžete si byť teda istí, že tento šperk vydrží aj náročnejšie nosenie, ktoré napríklad striebro alebo zlato nezvládajú a časom sa poškodzujú.

Špeciálne brúsenie kryštálov zaisťuje špecifický lesk a nádherné trblietanie. Náušnice sa zapínajú jednoduchým spôsobom pomocou praktickej puzety. Tieto náušnice sú vhodným darčekom, ktorý poteší každé dievča a ženu a možno ich nosiť každý všedný deň. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl a prirodzenú krásu!

Značka Tribal je tradičným výrobcom šperkov známym širokej verejnosti. Všetky šperky nesúce štítok Tribal sú vyrobené z prvotriednej chirurgickej ocele najvyššej kvality, sú hypoalergénne, farebne stále a odolné voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Ich dizajn snúbi originalitu s eleganciou a súčasnými módnymi trendmi. Ženu akéhokoľvek veku ozdobia neobvyklou dávkou ženskosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tribal ESSW26 ROSE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRIBAL ESSW26 ROSE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií