AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MIO Pilot 15 LM

Zobraziť katalóg
MIO Pilot 15 LM
4,4 15 hodnotení
GPS navigácia – do auta, displej 5" s rozlíšením 480 × 272px, vnútorná pamäť 128MB, mapy ČR + Európa, radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, eko trasy, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania čeština, angličtina
Kód:  PP302u5c6 Produktové číslo:  442N60300002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Pilot 15 LM

MIO Pilot 15 LM, lacná navigácia pre vaše auto

Potrebujete sa spoľahlivo dopraviť kamkoľvek v Európe a nechcete zostať trčať v polovici cesty v dopravnej zápche? Potom je práve pre vás vhodná moderná navigácia MIO Pilot 15 LM. Na prehľadnom 5" displeji budete mať každý okamih situáciu plne pod kontrolou. Pomocou jednoduchého a zreteľného vizuálneho a zvukového navádzania vám zariadenie pomôže doraziť do cieľa.


GPS navigácia MIO Pilot 15

Kľúčové vlastnosti navigácie MIO Pilot 15 LM

  • Bezplatná aktualizácia mapových podkladov pre 45 európskych krajín
  • 5" dotyková obrazovka
  • Rýchla príprava k štartu navigovania
  • 4 cesty na výber (najjednoduchšia, najkratšia, ekologická, najrýchlejšia)
  • Hovorené názvy ulíc
  • Informácie o jazdných pruhoch a rýchlostných limitoch

Rýchla príprava na cestu

Špeciálna funkcia QuickStart ponúka zjednodušené menu. Cieľ tak nastavíte v priebehu pár sekúnd a okamžite sa vydáte správnym smerom.

GPS navigácia MIO Pilot 15

GPS navigácia MIO Pilot 15

Rozsiahle mapové podklady

Pokročilé navigačné algoritmy navyše zvládnu bleskovo vyhľadať najlepšiu možnú trasu. Ako by aj nie. Budete mať totiž k dispozícii mapové podklady až pre 45 krajín Európy. Samozrejme vždy v aktuálnej podobe.


GPS navigácia MIO Pilot 15

Obsah balenia navigácie MIO Pilot 15 LM

  • Držiak s prísavkou na čelné sklo
  • Nabíjačka do vozidla
  • Úvodná príručka

Parametre a špecifikácia

Šírka
132 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
15,3 mm Hotovo!
Hmotnosť
168 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
132 mm Hotovo!
Výška
86 mm Hotovo!
Hĺbka
15,3 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
168 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
480 × 272 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 MB Hotovo!

Mapy

Mapy
Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Taliansko, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se naplánovat trasa pomocí průjezdních bodů? Děkuji

Dobrý den, je součástí map Portugalska i Madeira? Děkuji.

dobrý deň kde nastavím dátum a čas ?

Dobrý den, navigacím nerozumím ,chci koupit jako dárek. Je takto kompletní,nebo si musím něco dokoupit a ,prosím, co,aby bylo možné hned používat. Děkuji Dana

Dobrý den, chtěla jsem zaktualizovat mapy ale hlásí mi to málo místo v navigaci . Když jsem vložila paměťovou kartu tak mi to stále hlásí málo místa. Poradíte mi? děkuji

Dobrý den. Potřebuji upřesnit termín doživotní aktualizace map. Výrobce uvádí do konce životnosti přístroje. Ale s jakou životností přístroje počítá ??. Rok, nebo 20 let. Ptám se ze zkušenosti. Moje první navigace byla Mio 360. Dosud funguje daleko lépe než většina mnou zkoušených telefonních navigací, ale mapy do ní nelze aktualizovat již minimálně 10 let. Proto prosím o upřesnení, jak dlouho má výrobce v plánu nové mapy za cenu zakoupení přístroje poskytovat a dále mne zajímá, jaké a jak aktuální mapové podklady poskytuje. Tom-tom, open street, nebo něco jiného. Za jasnou odpověď předem děkuji. Havel

Dobrý den, nahrál jsem do navigace GPS opravu, postupoval jsem dle návodu a po instalaci aktualizace a zapnutí přístroje, se objeví obrazovka, že je nutné v aplikaci na PC zadat produktový klíč, když připojím navigaci k PC, aplikace mi řekne ať ho zadám v navigaci, existuje tedy nějaká možnost jak zadat produktový klíč do navigace nebo je nutná reklamace? Děkuji.

Dobrý večer jak stáhnout do navigace Rumunskou mapu? Děkuji

Zdravim, je mozne u teto navigace nastavit vice prijezdnich mist na trase?

Dobry den,ma navigace i stojan?dekuji.

123...
Diskusia a poradňa k MIO Pilot 15 LM
Príslušenstvo pre MIO Pilot 15 LM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Pilot 15 LM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO Pilot 15 LM Navigationsgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO Pilot 15 LM Navigationsgerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Pilot 15 LM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií