Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TV/SAT Zlučovač FB 1D

Zobraziť katalóg
TV/SAT Zlučovač FB 1D
4,5 14 hodnotení
Rozbočovač (rozdvojka) – male konektory: 3× koaxiálny konektor (F), female konektory:
4,69 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JT091a65 Produktové číslo:  FB 1D Stránky výrobcu
TV/SAT Zlučovač FB 1D 4,69 € Momentálne nedostupné

TV/SAT Zlučovač FB 1D

Kompaktné zariadenie slúžiace na zlúčenie signálu pozemnej televízie a satelitného vysielania. Zvedie signály z dvoch antén do jedného výstupu. Vďaka nemu je možné na jednom prijímači univerzálne využívať oba signály bez nutnosti výmeny káblov.

Parametre a špecifikácia:

Pásmo:
1. vstup = 950 – 2 400 MHz
2. vstup = 0,15 – 860 MHz

Prečítať viac

V súlade so smernicou 2014/53/EU, upravujúcou okrem iného parametre televízneho vysielacieho pásma, je reálny maximálny zisk televíznych antén 20 dBi. Vyššie hodnoty nie sú reálne využiteľné.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám 2 antény, kde každá přijímá něco jiného a v TV jeden anténní vstup. V současné době musím po aktivaci té či oné antény vždy vyndat z TV jeden anténní kabel od té první a vstrčit druhý a opačně. Pomohl by mi tento slučovač, že bych už nemusel lézt za televizor a toto provádět a vždy bych jen aktivoval určitou anténu? Případně, doporučíte jiný slučovač/rozbočovač? Děkuji.

Takže do té jedné strcim anténní kabel a do těch dvou spojovací kabely, ty strčím do dvou settopbixů. Ty spojím s TV tím placatým kabelem?

Dobrý den. Můžu použít jako slučovač TV/SAT, vést po jednom kabelu k televizi a u televize použít jako rozlučovač a zapojit zvlášť do TV vstupu a SAT vstupu?

Diskusia a poradňa k TV/SAT Zlučovač FB 1D
Príslušenstvo pre TV/SAT Zlučovač FB 1D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TV/SAT Slučovač FB 1D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TV / SAT Hub FB 1D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TV / SAT Hub FB 1D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TV/SAT FB 1D Elosztó.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií