PET AD homeoffice

UMAX U-Sonic White

Zobraziť katalóg
UMAX U-Sonic White
4,8 30 hodnotení
Elektrická zubná kefka sonická, 40000 kmitov/min, počet režimov: 5, časovač a indikátor batérie, počet náhradných hlavíc: 1ks – s 5 režimami čistenia, Clean/White/Polish/Soft/Sensitive, sonická technológia čistenia, až 40000 kmitov/min, inteligentný časovač (4× 30s), 2 hlavice kefky v balení, bezdrôtové nabíjanie, Li-Ion batéria, nabíjacia stanica s USB káblom, indikácia nabíjania
Kód:  UMAUS444 Produktové číslo:  UB801 Stránky výrobcu

UMAX U-Sonic White

Dosiahnite oslňujúce výsledky pri čistení zubov s inteligentnou elektrickou zubnou kefkou UMAX U-Sonic White. Disponuje piatimi čistiacimi programami. Medzi nimi možno pohodlne prepínať a dosiahnuť tak až 40 000 kmitov za minútu. Vďaka kvalitnej čistiacej hlavici pre odstraňovanie pigmentácie z povrchu zubov možno vidieť výsledky už po niekoľkých dňoch používania. Odstraňuje preukázateľne 8× viac plaku ako obyčajné zubné kefky. Kefka UMAX U-Sonic White je vybavená praktickým časovačom pre dodržanie odporúčanej dĺžky čistenia zubov. Kefka je napájaná cez nabíjaciu stanicu, v prevádzke vydrží skoro celý mesiac na jedno nabitie. V balení nájdete 2 hlavice kefky.



Kľúčové vlastnosti elektrickej kefky UMAX U-Sonic White

  • 5 rôznych režimov intenzity otáčok
  • Dosahuje až 40 000 kmitov za minútu
  • Odstraňuje preukázateľne 8× viac plaku ako obyčajné zubné kefky
  • Na jedno nabitie vydrží skoro celý mesiac
  • Sonická technológia pre optimálne čistenie medzizubných priestorov
  • Vybavená praktickým časovačom
Elektrická zubná kefka UMAX U-Sonic White

Elektrická zubná kefka UMAX U-Sonic White

Kefka UMAX U-Sonic White má 5 čistiacich režimov

Clean – Praktický režim pre každodenné čistenie zubov. Rýchlosť 34 800 kmitov za minútu.

White – Ideálny režim pre bielenie zubov. Odporúčajú sa 2 minúty čistenia pre odstránenie nečistôt a ďalších 30 sekúnd pre vyleštenie zubov. Rýchlosť 33 000 – 40 000 kmitov za minútu.

Polish – Režim pre leštenie zubov. Majte žiarivý úsmev. Rýchlosť 35 000 kmitov za minútu.

Soft – Doprajte si masáž. Jemné čistenie zubov a ďasien. Rýchlosť 33 000 kmitov za minútu.

Sensitive – Najjemnejšie čistenie citlivých zubov a ďasien. Vhodné aj pre začínajúcich používateľov. Rýchlosť 28 200 kmitov za minútu. 


Kefka UMAX U-Sonic White zlepšuje kondíciu vašich zubov

Elektrická zubná kefka UMAX U-Sonic White odstraňuje až 8× viac plaku ako obyčajné zubné kefky. Sonická technológia využíva dynamické prúdenie kvapaliny a tak zaručí ideálne čistenie medzizubných priestorov a ďasien. Dosiahnite poznateľne belšie a zdravšie zuby už v priebehu niekoľkých týždňov používania. 

Elektrická zubná kefka UMAX U-Sonic White

Elektrická zubná kefka UMAX U-Sonic White

Praktický časovač

Nielen kvalitným a šetrným čistením sa môže pochváliť elektrická zubná kefka UMAX U-Sonic White. Je vybavená aj inteligentným časovačom, ktorý pomáha dodržiavať odporúčanú dobu čistenia. Nastavený je na 4× 30 sekúnd tak, aby bol každej štvrtine dutiny venovaný rovnaký čas. 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak moc dobre je na tom kartáček s videodolnosti ? Děkuji

dobrý den, součástí balení je hlavice na kartáčku + 1 náhradní hlavice? takže celkově 2 ? a nebo celkově jedna? není mi to jasné ze specifikace. Děkuji :)

Dobrý den, jak poznám že je kartáček nabitý na 100%. Mám ho na nabíječce víc jak 12 hodin a indikátor baterie na kartáčku mi svítí pouze prázdná baterka bez čárek. Je to v pořádku nebo má baterie přibývat jak se kartáček nabíjí a pak svítit celá bíle když je kartáček nabitý jako je zobrazeny na fotce že baterka svítí celá bíle i uvnitř?

Dobry vecer prajem. Na roznych forach som nasiel informaciu, ze bateria vydrzi velmi kratko (max do 1/2r). Ako je to prosim potom so zarukou? Je kefka zasielana do servisu alebo je vymenena za novy kus? Je moznost zaplatit si predlzenu zaruku? Zaujimam sa hlavne z toho hladiska, ze som mal Philips Diamond Care za 170€ a par tyzdnov po 2r mi baterka "umrela". Vymena baterie nie je pri tomto modely z dovodu vodeodolnosti mozna a Philips mi ponukol na vymenu novy kus kartacka (uz bez vybavy, len telo kartacka) za cca 150€ co som kvoli nespokojnosti s vydrzou odmietol. Dakujem za odpoved.

Dobry den,zubni kartacek se ve stojanku nenabiji.Nevim,zda je to kartackem nebo nabijeckou.Muzete mi poradit? Dekuji

Rozsvieti sa pri nabíjaní indikátor nabíjania?

Dobrý den, jakou má kartáček voděodolnost IPX.?

Dobrý deň, je možné použiť aj iné náhradné hlavice (napr. philips).

Jak se, prosím, nabiji? Dekuji Eva

Diskusia a poradňa k UMAX U-Sonic White
Príslušenstvo pre UMAX U-Sonic White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UMAX U-Sonic White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UMAX U-Sonic White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UMAX U-Sonic White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií