PET AD homeoffice

Vango Rock 300 River

Zobraziť katalóg
Vango Rock 300 River
Stan turistický pro 3 osoby, vodní sloupec tropika 3000mm, sklolaminátové pruty, vnější rozměry 295x190x125cm, rozměry sbalené 50x16cm, hmotnost 3,48kg
Kód:  VNG0002a Produktové číslo:  TEMROCK R19165

Vango Rock 300 River

Pre všetkých správnych turistov máme pripravený stan Rock 300 River pre 3 osoby od spoločnosti Vango. Univerzálny samonosný stan sa hodí na vodu, pre trekking aj na výlety do prírody. Dvojplášťový stan poskytuje pohodlie nutné pri putovaní v prírode, pričom je ľahký a možno ho ľahko rozložiť a zbaliť. Konštrukciu stanu tvoria sklolaminátové prúty udeľujúce stanu vynikajúcu odolnosť voči vetru a pevnosť. Stan sa nezaparí vďaka kvalitnej ventilácii, ktorú zabezpečujú ventilačné otvory. Stan obsahuje okrem spálne aj malú predsienku. Nepremokavý povrch stanu zaisťuje bezpečnosť a pohodlie.

Kľúčové vlastnosti stanu Vango Rock 300 River

  • Kvalitné spracovanie
  • Spoľahlivé ukotvenie a jednoduché zostavenie
  • Jednoduché pripínanie vnútorného stanu
  • Vnútorný a vonkajší obal
  • Rozmerný vstup do stanu
  • Vrecká vo vnútornom stane
  • Reflexné prvky
  • Podlepené švy
  • Stan spĺňa bezpečnostnú normu EN5912

Kopulovitá konštrukcia stanu Vango Rock 300 River

K stabilite o odolnosti stanu pred nepriazňou počasia výrazne prispieva jednak jeho konštrukcia a kotvenie za konštrukciu predsienky. Vango Rock 300 River je kvalitný univerzálny stan vážiaci iba 3,48 kg, ktorý možno ľahko a rýchlo zostaviť. Stan tvoria 2 vrstvy. Výška vodného stĺpca je 3 000 mm a plne postačuje pre väčšinu podmienok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vango Rock 300 River
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vango Rock 300 River.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií