AP+ nový vizuál AD homeoffice

VAX Dual Power Pro Advance

Zobraziť katalóg
VAX Dual Power Pro Advance
5 4 hodnotení
Čistič kobercov, 1200W, DUALTECH a DualV technológia, nádoba pre CISO/špinavú vodu 4,5/3,9l, SpinScrub ručná kefa, rozstrekovacia pištoľ, umývateľný filter, dvojitá rotačná kefa, šírka čistenia 32cm, 2x 250ml originálneho detergentu pre koberce VAX
Kód:  VATCP002 Produktové číslo:  W85-PL-T-E Stránky výrobcu

VAX Dual Power Pro Advance

Vax Dual Power Pro Advance je výkonným a hĺbkovým nástrojom na umývanie kobercov s efektívnym odsávaním vody Dual V na rýchle schnutie. Základným benefitom je čistiaci systém DUALTECH, ktorý kombinuje kefu SpinScrub a klasickú rotačnú kefa. Vďaka nim sa bez problémov zbavíte aj hlboko usadenej špiny. Navyše je vo výbave naťahovacia hadica (4,6 m) s ručnou kefou SpinScrub na pohodlné čistenie schodov, nadstavec na čistenie čalúnenia a rozstrekovací nadstavec na čistenie extra znečistených miest. Aby ste si mohli ihneď po vybalení vyskúšať kvalitu tohto prístroja je v dodávke jedno balenie detergentu na predbežné ošetrenie a hneď dva detergenty Vax Ultra na samotné čistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Systém DUALTECH sa postará o perfektnú čistotu a technológia Dual V zase o rýchle schnutie vašich kobercov (čistiaca hlava šírky 33 cm).
  • Komfortný objem nádob pre čistú (4,5 l) aj špinavú vodu (3,9 l) so samostatným oddelením pre čistiaci detergent.
  • Naťahovacie hubica s čalúnnickými nadstavcom a ručenou kefou SpinScrub sa postará aj o perfektnú čistotu schodov a čalúnenia.
  • Automatické miešanie vody a čistiaceho detergentu sa spúšťa na zosilnenie čistiacej zmesi pre nepoddajné nečistoty.
  • Technológia Steerable sa postará o jednoduchú obsluhu a pohodlnú manévrovateľnosť okolo nábytku.

Funkcie umývanie a opláchnutie

Vax Dual Power Pre Advance nielen efektívne umýva vaše koberce, ale pre dokonalú čistotu ich takisto oplachuje. Funkcia opláchnutie sa postará o dôkladné odstránenie zvyškov čistiaceho detergentu, aby koberec žiaril čistotou ako nový. Samozrejmosťou sú odnímateľné samostatné nádoby pre čistú a špinavú vodu, ale tá pre čistú vodu má navyše samostatný priestor pre vodu aj čistiaci detergent a ľahko prístupný prepínač potom slúži k voľbe medzi čistením a oplachovaním koberca.

Štandardné príslušenstvo:
Ručná kefa SpinScrub, rozstrekovacia pištoľ, čalúnnický nadstavec, prídavná hubica, taška pre príslušenstvo, 250 ml detergent Ultra VAX na čistenie, 250 ml detergent VAX na predbežné ošetrenie

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Vodný filter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
38 cm Hotovo!
Výška
111 cm Hotovo!
Hĺbka
39 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den o jaký typ se prosím jedná ?

Diskusia a poradňa k VAX Dual Power Pro Advance
Príslušenstvo pre VAX Dual Power Pro Advance Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAX Dual Power Pro Advance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VAX Dual Power Pro Advance. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VAX Dual Power Pro Advance. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VAX Dual Power Pro Advance.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií