AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SINKS dávkovač BOX RD lesklý

Zobraziť katalóg
SINKS dávkovač BOX RD lesklý
Dávkovač – na saponát, vršok z masívneho nehrdzavejúceho kovu, povrchová úprava lesklý chróm, vrchom plniteľný, objem nádobky 0.3l, výška závitu na pracovnú dosku 6cm
Kód:  SINPR010 Produktové číslo:  SIDAV4161CL Stránky výrobcu
SINKS dávkovač BOX RD lesklý Predaj skončil

SINKS dávkovač BOX RD lesklý

Dávkovač saponátu dnes patrí k bežnému vybaveniu každej modernej kuchyne. K tomu, aby bol saponát správne dávkovaný a používaný, je potrebné ho mať vo vhodnom dávkovači. Firma SINKS prináša praktický Dávkovač BOX RD lesklý modelového radu SINKS RODI. Tento dávkovač dizajnovo ladí s kuchynskými drezmi radu Rodi Box, ale bude sa dokonale vynímať aj pri iných typoch drezov. Dávkovač na pracovnú dosku ľahko upevníte pomocou závitu s výškou 6 cm. Vrchom plniteľný dávkovač pojme 300 ml saponátu, ktorý jednoducho aplikujete stlačením dávkovača zhora. Nadčasový dizajn tohto dávkovača v atraktívnom lesklom pochrómovanom vyhotovení bude ladiť so všetkými typmi kuchynských interiérov.

Kľúčové vlastnosti SINKS dávkovača BOX RD lesklý

  • Praktický vrchom plniteľný dávkovač saponátu
  • Objem nádobky dávkovača SINKS: 300 ml
  • Vrchná časť dávkovača z pochrómovaného nerezu v lesklom vyhotovení
  • Dávkovač vhodný pre všetky typy drezov
  • Výška upevňovacieho závitu: 6 cm

Parametre a špecifikácia

Výška
6 cm Hotovo!
Materiál
Oceľ Hotovo!

Rozmery

Výška
6 cm Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Oceľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SINKS dávkovač BOX RD lesklý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spültischspender BOX RD glänzend. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spültischspender BOX RD glänzend. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SINKS BOX RD adagoló - fényes.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií