AD homeoffice PET

Viceroy 50001E11000

Zobraziť katalóg
Viceroy 50001E11000
Náušnice materiál: chirurgická oceľ, brúsený kryštál
Kód:  SP4719 Produktové číslo:  8431283470396

Viceroy 50001E11000

Krásne náušnice z kolekcie Svätý Valentin sú zhotovené z chirurgickej ocele a zdobené piatich brúsenými kryštálmi. Kvalitný materiál je pevný a nespôsobuje žiadne alergické reakcie. Elegantné náušnice podlhovastého tvaru môžu zdobiť ušká dievčat a žien bez rozdielu veku. Jemný vzhled s nádherne trblietavými kryštálmi sa hodí ku klasickému i slávnostnému oblečenie. Náušnice je možné využiť pri dennom nosení do zamestnania, s vhodnými doplnkami budú ale jedinečným spôsobom zdobiť ušká žien aj pri slávnostných príležitostiach. Noste náušnice, ktoré zdôraznia jemnú krivku vašej šije!

vlastnosti náušníc

  • sú určené pre dievčatá i ženy
  • sú vyrobené z chirurgickej ocele
  • osadené sú piatich brúsenými kryštálmi
  • sú pevné
  • nespôsobujú alergické reakcie
  • majú podlhovastý tvar

Žiarivé kryštály pre rozžiarené oči žien

Očarujúce náušnice sú vyrobené z chirurgickej ocele tej najvyššej kvality, ktorá je hypoalergénny, farebne stála a odolná voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Dizajn náušníc v sebe snúbi originalitu s eleganciou a súčasnými módnymi trendmi. Krásny šperk dodá žene potrebné sebavedomie a ak ho dostane ako darček, je radosť z neho dvojnásobná. Kúpte svojej vyvolenej krásny darček, ktorý ju poteší!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Viceroy 50001E11000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viceroy 50001E11000 .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií