AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vodotesné kamery

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Stabilizácia obrazu
Elektronická
(34)
Bez stabilizácie
(3)
Funkcie
Vodoodolnosť
(47)
Optická stabilizácia obrazu
(30)
Dotykové ovládanie
(23)
Akumulátorové napájanie
(22)
Odolný materiál
(15)
Maximálne rozlíšenie videa
6K
(2)
5K
(5)
4K
(29)
Full HD
(3)
640 × 480
(1)
5,3K
(2)
Typ pamäťovej karty
SD
(1)
SDHC
(1)
SDXC
(1)
Micro SD
(41)
Micro SDHC
(22)
Micro SDXC
(20)
Bez pamäťovej karty
(6)
Vnútorná pamäť
0 MB
131072 MB
- 0 GB 128 GB
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Kamery do vody sú v dnešnej dobe veľmi populárnym outdoorovým nástrojom pre foto a video nadšencov, ale aj profesionálov. Bez obáv s nimi môžete vyhotoviť naozaj kvalitné zábery pod vodnou hladinou či za inak sťažených meteorologických podmienok. Viac sa o týchto produktoch dozviete nižšie.

Pokračovať

Kamery do vody na natáčanie v daždi aj na koralovom útese

Kamery do vody sú nenahraditeľným pomocníkom nielen všetkých milovníkov vodných športov, ktorí zároveň radi robia videozáznamy svojich dobrodružstiev. Tieto prístroje vám zaručia vodoodolnosť ako na natáčanie pod hladinou, tak aj v snehu, hmle či daždi. Prírodné podmienky vás už nezastavia a zvládnete s nimi urobiť aj tie najnáročnejšie zábery. Tak hurá do akcie!

Vodoodolná kamera
Vodoodolná kamera

360° Kamera pod vodu
360° kamera pod vodu

Kamera do vody a rozlíšenie snímača

Kamera do vody má základnú vlastnosť určujúcu maximálnu veľkosť rozlíšenia vyhotovovaného záznamu, a tou je rozlíšenie jej snímača. Z našich dostupných modelov si môžete vybrať aj kamery s viacerými snímačmi pre širší uhol záberu a s maximálnym rozlíšením videa až 6K (6 144 × 3 160px).

Ako dlhú výdrž môže mať vaša kamera do vody?

Kamera do vody má ďalšiu kľúčovú vlastnosť v podobe výdrže batérie na jedno nabitie. Pre stopercentnú spoľahlivosť je potrebné mať adekvátny zdroj energie, odporúčame preto pri výbere dbať na kapacitu akumulátora či na možnosť použitia klasických batériových článkov, aby vami vybraný prístroj vyhovoval vašim predstavám.

Vodotesná kamera so všetkými potrebnými výstupmi? Nie je problém

Vodotesná kamera bežne disponuje konektormi na prenos audiovizuálneho obsahu napríklad na televízor (HDMI, Mini HDMI alebo Micro HDMI). Pri mnohých produktoch sa dnes môžete stretnúť aj s rozhraním USB-C, prípadne ešte USB 2.0. Z bezdrôtových komunikácií vám budú nápomocné moduly WiFi, Bluetooth a GPS.

Nepodceňujte pamäťové úložisko kamery pod vodu

Kamery pod vodu dokážu v závislosti od konkrétneho modelu ukladať záznam na pamäťové karty SD, SDHC, micro SD, micro SDHC alebo micro SDXC. Zvoliť môžete aj verzie so zabudovanou internou pamäťou, tie sa v našej ponuke nachádzajú s kapacitou pamäte až 64 GB. Stretnete sa aj s kombinovanou možnosťou ukladania.

Kamery do vody a ich ďalšie funkcie a vlastnosti

Kamery do vody dokážu vyhotovovať veľmi kvalitné záznamy, najmä ak disponujú stabilizáciou obrazu. Optická stabilizácia vám pomôže dosiahnuť lepšie výsledky nielen pri natáčaní za zníženej viditeľnosti, ale aj v pohybe. Vhod vám príde aj praktické dotykové ovládanie, statívový závit, magnetický držiak alebo hlasové ovládanie.

Kamera pod vodu býva v predaji aj s príslušenstvom

Kamera pod vodu je svojím použitím zamýšľaná pre netradičné použitie, často vo vonkajších podmienkach, a preto sa výrobcovia snažia tiež vylepšiť obsah balenia. Okrem USB kábla a puzdra sa môžete stretnúť aj s držiakom, krytkou objektívu či úchytom na helmu pre pohodlnejšie používanie v náročných podmienkach.

Mini vodeodolná kamera je veľmi obľúbeným a často vyhľadávaným variantom týchto prístrojov. Ľahko si ju zbalíte na cesty bez toho, aby vám zaberala veľa priestoru a s jej pomocou natočíte kvalitne a bezpečne v podstate čokoľvek. Snímanie záberov pod vodou nebolo nikdy jednoduchšie.

Zaujíma vás nielen vodotesná kamera, ale aj ďalšie podobné produkty?

Ak vás zaujíma nielen vodotesná kamera, ale aj ďalšie podobné produkty ako napríklad športové kamery alebo GoPro zariadenia, tak ste u nás na správnom mieste.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
47 položiek

Vodotesné kamery

V kategórii Vodotesné kamery máme práve teraz na Alza.sk celkom 47 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vodotesné kamery Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vodotesné kamery Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vodotesné kamery Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vodotesné kamery recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií