AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Weber KETTLE PLUS 47

Zobraziť katalóg
Weber KETTLE PLUS 47
5 1 hodnotení
Gril na drevené uhlie, priemer grilovacej plochy 47cm, grilovací rošt, hliníkové vetracie prieduchy, zabudovaný teplomer v poklope.
Kód:  WBRGR002 Produktové číslo:  GWKP-47 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Weber KETTLE PLUS 47

Patrí víkend s priateľmi a pochúťkami z grilu k vašim predstavám o skvelo strávených chvíľach? Doprajte si ich častejšie s praktickým grilom od značky Weber. Jeho kotlíková konštrukcia je vždy pripravená vyraziť s vami na cesty aj zaujať svoje stále miesto na terase. Porcelánom smaltovaný povrch a vyhotovenie zvyšných súčastí vás nenechá na pochybách, že ide o kvalitný kúsok. Špeciálny palivový rošt uľahčuje udržiavanie správnej teploty, ktorú si môžete tiež priamo skontrolovať vďaka zabudovanému teplomeru. Kettle Plus 47 je vybavený grilovacím roštom Gourmet BBQ s  priemerom  47 cm, preto ani vy, ani priatelia, nebudete na dobroty z grilu dlho čakať. Pripravte sa na grilovaciu sezónu a užívajte si v kruhu svojich blízkych. 

Hlavné prednosti grilu Kettle Plus 47

  • Priestranná grilovacia plocha s priemerom 47 cm
  • Výškovo upraviteľné nohy grilu
  • Robustná konštrukcia nepodľahne rozmarom počasia
  • Integrovaný teplomer pre dokonale prepečené steaky
  • Rýchle zahriatie s V-roštom pre podpaľovacie kocky
  • Je možné k nemu dokúpiť väčšinu doplnkov z radu GBS
  • Impozantné čierne zhotovenie oživené červenými prvkami

Stavte na grilovanie v kotlíku

Vyskúšajte nezvyčajné grilovanie s poklopom, ktoré vám vie ponúknuť práve kotlíkový gril. Vďaka dômyselne umiestneným prieduchom bude do modelu Kettle Plus 47 prúdiť ideálne množstvo vzduchu a vy tak dosiahnete jedinečné výsledky. Chuť jedla pripravovaného na drevenom uhlí je absolútne nezameniteľná. Nemajte obavy z rozpáleného veka, s pomocou žiaruvzdorného plastového úchytu ho jednoducho odoberiete alebo držiakom Tuck-Away zahákujete za okraj grilovacej plochy.   

Proti zvedavcom, ktorí by radi nakukovali pod pokrievku, je v poklope zabudovaný teplomer. Nestratíte kontrolu nad ideálnym prepekaním  steakov. 

Kettle Plus je rýchlo pripravený aj rýchlo uprataný

Keď všetci hosti spokojne odídu, so systémom One-Touch sa môžete tešiť na veľmi ľahké čistenie. Prakticky umiestnený popolník navyše bráni rozfúkavanie popola, takže po vašom grilovaní nezostane nikde ani stopa. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Weber KETTLE PLUS 47 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weber KETTLE PLUS 47.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií