AD homeoffice AD homeoffice

Whirlpool ACM 845 BH

Zobraziť katalóg
Whirlpool ACM 845 BH
Varná doska indukčné, 3 varné zóny (1x trojitá zóna), 9 stupňov výkonu, dotykové ovládanie, Power Booster, 6. Zmysel, časovač, indikácia zostatkového tepla, čierna
Kód:  FBV4753l Produktové číslo:  ACM845BH Stránky výrobcu

Whirlpool ACM 845 BH

Whirlpool ACM 845 BH je plne vstavaná indukčná varná doska. Špičkový spotrebič ponúka 3 varné zóny, z ktorých jedna je trojitá) o rôznych priemeroch a výkonoch. Vďaka tomu bez problémov ohrejete malé i väčšie hrnce či panvice. Vybavená je unikátny Flexi zónou, ktorá umožňuje variť v hrnci o veľkosti celej platničky. Môžete na ňu tiež umiestniť tri malé hrnce naraz. Prispôsobte si tento univerzálny ohrievacie priestor presne podľa vašich potrieb. S efektívne funkciou Power Booster navyše rozohrejete platničku už do 8 minút na teplotu 630 ° C. Varenie ešte nikdy nebolo tak jednoduché a rýchle.

Moderná varná doska sa ľahko nastavuje pomocou komfortného dotykového ovládania. Vybrať si môžete medzi 9 stupňami výkonu. Bezpečnostnú funkciu plní ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý zabraní nechcenému popáleniu. Pre ochranu vašich detí slúži integrovaná poistka. Výhodou je tiež šikovný časovač. Pokrmy ako napríklad vajíčka a párky už nemusíte zložito strážiť a sledovať. Nastavte požadovaný čas a všetko bude dokonale uvarené.

Oceníte elegantný dizajn spotrebiče v striebornom prevedení so skosenými hranami. Vďaka šírke 58 centimetrov, varná doska ľahko zapadne do každej kuchyne.

Doplňujúce informácie:

Počet stupňov výkonu:
9

Hmotnosť:
12,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool ACM 845 BH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ACM 845 BH.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií