AD homeoffice AD homeoffice

Spokey Wild twist

Zobraziť katalóg
Spokey Wild twist
5 1 hodnotení
Twister průměr 27,5cm
Kód:  SPT715 Produktové číslo:  5901180324298 Stránky výrobcu
Spokey Wild twist Predaj skončil

Spokey Wild twist

Buďte fit a dopřejte si masáž

Twister Spokey Wild Twist je oblíbená balanční podložka v moderním růžovo-černém designu. Posilovací stroj je navíc vybaven elastickými úchyty z polyetylenové pěny upevněnými na dvou lankách, které usnadňují držení rovnováhy během cvičení. Pravidelný pohyb na twisteru výrazně zlepšuje fyzickou kondici, formuje postavu a zlepšuje držení rovnováhy i prokrvení celého těla. Povrch twisteru je tvořen masážními akupresurními body, které slouží k promasírování chodidel a uvolnění celkového napětí. Pro důkladnější stimulaci meridiánů je doporučeno cvičit naboso.

Klíčové vlastnosti

  • Gumy s elastickými úchyty z polyetylenové pěny usnadňují držení rovnováhy během cvičení
  • Masážní body stimulují meridiány, zlepšují prokrvení chodidel a uvolnění napětí
  • Balanční pohyb napomáhá hubnutí, zlepšuje kardiovaskulární kondici a rovnováhu
  • Snadné skladování a přenášení
  • Maximální nosnost do 100 kg
  • Průměr: 27,5 cm
  • Růžovo-černé barevné provedení

Balancováním k vysněné postavě

Díky balančnímu pohybu snadno docílíte zpevnění problémových partií, především v oblasti šikmého břišního svalstva a boků. Dosáhněte plochého bříška a útlého pasu cvičením v pohodlí vašeho domova. Trénování na twisteru je vhodné pro muže i ženy všech věkových skupin. Díky praktickým rozměrům twister nezabere mnoho místa a můžete jej snadno přenášet i skladovat. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spokey Wild twist
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Wild twist. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spokey wilden Twist. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spokey wilden Twist. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spokey Wild twist.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií