AlzaBoxy Q1 Aplikace

WOLFCRAFT - rezačka laminátu LC 600

Zobraziť katalóg
WOLFCRAFT - rezačka laminátu LC 600
Rezačka – na štandardné pokladanie laminátu, na bezpečné rezanie všetkých druhov laminátu (tiež s integrovaným tlmičom hluku) do hrúbky 11mm a šírky 465mm, na presné 90° rezy s dorazom, na uhlové rezy od 0 do 180°, na rezanie panelov v pozdĺžnom smere; vďaka ozubeným rezacím lištám umožňuje precízne neohraničené pozdĺžne rezy, čistý prierez dekoratívnej strany, bezpečné zafixovanie obrobku pri prvom kontakte s čepeľou vďaka ozubeným rezacím lištám, rýchle, bezpečné rezanie vďaka špeciálnej geometrii čepele, bezprašná a nehlučná práca, ľahká a stabilná vďaka vysokokvalitnému hliníkovému vyhotoveniu, stabilné státie vďaka protišmykovej úprave nôh. Balenie: v kartóne.
Kód:  PHT606 Produktové číslo:  6937000 Stránky výrobcu
WOLFCRAFT - rezačka laminátu LC 600 Predaj skončil

WOLFCRAFT - rezačka laminátu LC 600

Ak sa chystáte pokladať laminátovú alebo vinylovú podlahu, nezaobídete sa bez kvalitnej rezačky. Wolfcraft LC 600 je jednoduchá, avšak veľmi výkonná rezačka, ktorá si ľahko poradí s rezaním všetkých druhov laminátu (aj s integrovaným tlmičom hluku) do hrúbky 11 mm a šírky 465 mm. Rezačka má ozubené rezacie lišty, ktoré slúžia na bezpečné zafixovanie rezanej časti pri prvom kontakte s čepeľou. Dosiahnete presné 90° rezy s dorazom, uhlové rezy od 0 do 180°, ako aj presné neobmedzené pozdĺžne rezy. Špeciálna geometria čepele a veľmi stabilná hliníková konštrukcia zaručujú rýchle a bezpečné rezanie. Práca s rezačkou Wolfcraft LC 600 je bezprašná a nehlučná, špeciálna protišmyková úprava nôh zaručuje dokonalú stabilitu prístroja.

Kľúčové vlastnosti rezačky laminátu Wolfcraft LC 600

  • Výkonná ručná rezačka Wolfcraft na všetky druhy laminátu
  • Vhodná pre materiál s maximálnou hrúbkou 11 mm
  • Ozubené rezacie lišty na bezpečné zafixovanie obrobku
  • Špeciálna geometria čepele zaručuje bezpečné a rýchle rezanie
  • Čistý prierez dekoratívnej strany laminátu
  • Rezačka zvládne 90° rezy s dorazom aj uhlové rezy od 0 do 180°
  • Wolfcraft LC 600 má stabilnú hliníkovú konštrukciu
  • Špeciálna protišmyková úprava nôh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WOLFCRAFT - řezačka laminátu LC 600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WOLFCRAFT - LC 600 laminált vágó.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií