AD homeoffice AD homeoffice

World Of Warcraft

Zobraziť katalóg
World Of Warcraft
4,7 7 hodnotení
Spoločenská hra odporúčaný vek od 12 rokov, z počítačovej predlohy, pre 2-6 hráčov
Kód:  ZA047 Produktové číslo:  FWC03
World Of Warcraft Predaj skončil

World Of Warcraft

Skvělá společenská desková hra na motivy počítačové hry World of Warcraft, ve které se stejně jako v původní počítačové hře ujmete role mocného hrdiny. Jednoduše si vyberete jednu z 16 postav a okamžitě se tak stanete vznešeným paladinem, svatým knězem, moudrým šamanem, silným válečníkem, mocným mágem nebo třeba šikovným lapkou. Ať už si ale vyberete kohokoli, buďte opatrní – na začátku totiž máte k mocnému hrdinovi hodně daleko a tak se budete muset hodně ohánět, abyste získali dostatek zkušeností k pořádnému vylepšení své postavy. V tom vám naštěstí pomůžou vaši týmoví spoluhráči - hráči se totiž rozdělí do dvou skupin a pokusí se získat převahu buď pro Hordu nebo pro Alianci. Hrdinové se tak musí naučit spolupracovat a především správně kombinovat své schopnosti – ty má totiž každá postava zcela odlišné a zůstává tak jen na hráčích, aby vyhodnotili, kdo nebo co se pro danou situaci hodí nejvíce. Přesto se každý nakonec rozhoduje sám za sebe a zůstává pouze na něm, jestli dá na rady svých spoluhráčů nebo na svůj vlastní úsudek.World of Warcraft je více než povedenou kombinací deskové hry, her na hrdiny a online zpracování světa Warcraftu, u níž se skvěle pobaví jak příznivci původní počítačové hry, tak všichni fanoušci fantasy.

Parametry a specifikace:
Herní systém: strategická hra
Doba hraní: 3 hodiny
Věk hráčů: od 12 let
Počet hráčů: 2 až 6
Hra obsahuje: česká pravidla, herní desku, 16 miniatur herních postav, 120 miniatur příšer, 7 oboustranných a 2 jednostranné karty postav, 63 žetonů postav, 15 žetonů omráčení, 15 žetonů prokletí, 6 žetonů batohu, 6 žetonů knihy kouzel, 216 karet povolání, 120 karet předmětů, 40 karet úkolů Aliance, 40 karet úkolů Hordy
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si World Of Warcraft.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií