Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XAVAX Súprava nylonových kuchynských pomôcok s otočným stojanom

Zobraziť katalóg
XAVAX Súprava nylonových kuchynských pomôcok s otočným stojanom
Kuchynské náradie – 6-dielna súprava, obsah súpravy: otočný stojan, dierovaná naberačka, naberačka na cestoviny, obracačka, vareška a naberačka, materiál je odolný voči teplote až do 220 °C, bielo-červené
Kód:  XAVA0017 Produktové číslo:  111577 Stránky výrobcu
XAVAX Súprava nylonových kuchynských pomôcok s otočným stojanom Predaj skončil

XAVAX Súprava nylonových kuchynských pomôcok s otočným stojanom

Súprava nylonových kuchynských pomôcok s otočným stojanom predstavuje šesť verných pomocníkov, ktorí vždy pozorne čakajú kým ich povoláte do služby. Na kuchynskej linke máte permanentne po ruke najpoužívanejšie kuchynské náčinie. Otočný stojan je nielen funkčným doplnkom kráľovstva každého vášnivého kuchára, ale zároveň aj estetickým prvkom, ktorý bude dôkazom toho, že to s varením myslíte naozaj vážne. Materiál je odolný voči teplote až do 220 °C.

Obsah súpravy

  • Otočný stojan
  • Dierovaná naberačka
  • Naberačka na cestoviny
  • Obracačka
  • Vareška a naberačka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si hama XAVAX Set nylonových kuchyňských pomůcek s otočným stojanem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XAVAX Set von Küchenzubehör aus Kunststoff mit einer drehbaren Halterung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XAVAX Set von Küchenzubehör aus Kunststoff mit einer drehbaren Halterung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XAVAX Tálalókészlet forgó állvánnyal.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií