AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XGIMI stojan na podlahu

Zobraziť katalóg
XGIMI stojan na podlahu
5 1 hodnotení
Stojan na projektor XGIMI – na zem, rotácia 360°, 1 montážne rameno, materiál hliník, výška 49 cm, sivá farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XGI003a Produktové číslo:  PGX-005 Stránky výrobcu

XGIMI stojan na podlahu

Stabilný stojan na projektor na podlahu

Elegantný kovový stojan je určený pre domáce projektory XGIMI H1, Z4 Aurora a Z4 Air a ďalej pre všetky mini projektory so štandardným 1/4“ závitom. Hlavicu stojana môžete naklopiť až o 90° alebo ju otočiť v rozsahu 360°. Vďaka svojej konštrukcii a kvalitným materiálom ide o veľmi stabilnú oporu pre váš projektor. Dizajnové vyhotovenie stojana na podlahu XGIMI vkusne doplní akýkoľvek interiér.

Stojan na projektor XGIMI, strieborný a jeho kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľná výška stojana v rozmedzí 31 – 101 cm (diely stojana: 4× 20 cm, 1× 10 cm)
  • Stojan XGIMI ponúka možnosť naklopenia vrchnej upínacej hlavice 90°, otočenie o 360°
  • Polohovateľná konzola na pripevnenie projektora
  • Spodný podstavec zaistí perfektnú stabilitu
  • Skrytý káblový manažment vo vnútri stĺpika stojana XGIMI
  • Stojan na podlahu pre projektory je možné umiestniť kamkoľvek budete chcieť
Stojan na projektor XGIMI stojan na podlahu

Stojan vám umožní natočenie do ľubovoľného uhla

Stojan má nezávislý PTZ, vďaka ktorému si môžete nastaviť potrebný uhol. Stojan na projektor XGIMI podporuje horizontálne 360° a vertikálne 90° nastavenie uhla pohľadu.

Stojan na projektor XGIMI stojan na podlahu

Štandardné skrutky pre širokú kompatibilitu

Stojan na podlahu XGIMI disponuje 1/4-palcovými skrutkami, vďaka ktorým je kompatibilný s celým radom rôznych zariadení. Nie je kompatibilný s modelmi Horizon ani Horizon Pro.

Stojan na projektor XGIMI stojan na podlahu

Dômyselný a elegantný dizajn stojana na podlahu XGIMI

Vďaka jedinečnej konštrukcii je všetok káblový manažment skrytý vo vnútri základne XGIMI a káble k projektoru sú taktiež vedené vnútrom až k hlavici, takže zostanú nenápadné a nijako neprekážajú. Na vrchole stojana XGIMI sa nachádza nastaviteľná konzola, do ktorej sa uchytí adaptér na projektor (nie je súčasťou balenia).

Stojan na projektor XGIMI stojan na podlahu

Stojan na projektor XGIMI ponúka ľubovoľnú kombináciu podporných tyčí

Úplne jednoducho si môžete upraviť výšku stojana tak, aby vyhovovala vám aj potrebám vášho premietania. Stojan na projektor XGIMI plne využíva modulárnu 4+1 nosnú konštrukciu. Tyče môžete kombinovať tak, aby ste docielili požadovanú výšku.


Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Na zem Hotovo!
Vyhotovenie
prenosné Hotovo!
Rotácia
360 ° Hotovo!
Počet montážnych ramien
1 Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Na zem Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie
prenosné Hotovo!
Rotácia
360 ° Hotovo!
Počet montážnych ramien
1 Hotovo!

Materiál

Materiál
Hliník Hotovo!

Rozmery

Minimálna výška
49 cm Hotovo!
Maximálna výška
89 cm Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Take jsem si poridil tento stojan doporucovany k projektoru H1 a po dlouhem zkoumani zjistil, ze jste na neco zapomeli - oba dily nejdou k sobe pripojit bez dalsiho adapteru. Kdy se prosim mohu tesit na dalsi balik? Dekuji za urgentni odpoved

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda budete taky prodavat adapter, který umožnuje propojení XGIMI H1 projektoru s tímto stojanem? Děkuju předem za odpověď.

Aká je výška stojanu?

Ačkoliv to tu v komentářích uvádíte, adaptér pro XGIMI Horizon se do podstavce nevejde. Pokud ho dáte vedle, a chcete vést kabel vnitřkem stojanu, tak je kabel krátký. Prosím o prověření a případnou úpravu v popisku a komentářích. Existuje adaptér, který by se pro tento stojan a projektor hodil? Děkuji.

Prosím o sdělení, zda je tento stojan (stříbrný) totožný se stojanem v černé barvě. Popisy u jednotlivých stojanů se různí. Jsou tyto stojany vhodné pro xgimi halo?

Dobrý den, mám problém. Zakoupil jsem si stojan XGIMI, ale bohužel závit stojanu nesedí se závitem dataprojektoru Epson EF-11, jehož rozměry jsou podstatně menší (konkrétně 75x75 mm). Existuje nějaká závitová redukce? Děkuji

Dobrý den. Zakoupil jsem dnes na ALZE projektor XGIMI HORIZON. Lze pro tento projektor použít nabízený XGIMI stojan na podlahu? Pokud ano, je zapotřebí zakoupit adaptér? Je-li tomu tak, prosím o sdělení, čím se při pořízení adaptéru řídit, popřípadě upřesnění konkrétního typu. Děkuji za ochotu.

Dobrý den, je možné využít stojan i na projektor XGIMI H2? Díky David Lamač

Diskusia a poradňa k XGIMI stojan na podlahu
Príslušenstvo pre XGIMI stojan na podlahu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XGIMI stojan na podlahu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XGIMI Bodenstativ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XGIMI Bodenstativ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XGIMI Padlóállvány.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií