AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xiaomi Yi Action Camera White

Zobraziť katalóg
Xiaomi Yi Action Camera White
Kamera – Full HD 1080p, podpora microSD kariet (64GB max.), Bluetooth 4.0, redukcia hluku, zabudovaný mikrofón
Kód:  XIAcamc01 Produktové číslo:  88001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Yi Action Camera White Predaj skončil

Xiaomi Yi Action Camera White

Vrecková biela kamera úspešnej čínskej značky, ktorá sa môže pochváliť výborným Full HD (60 fps) rozlíšením videí. Samozrejme, s ňou môžete fotiť pekné snímky či využiť extra širokouhlý objektív so 155° zorným poľom pre skvelé panoramatické zábery. Určite radi uvítate aj integrované moderné technológie WiFi a Bluetooth. Kamera podporuje veľkokapacitné pamäťové karty microSD a je dostupná v čiernom alebo bielom vyhotovení.

Čím minikamera Xiaomi YI Action Camera White zaujme?

  • Výborným Full HD rozlíšením videa
  • Veľmi dobrým 16 MPx rozlíšením snímok
  • Vymeniteľnou batériou s vysokou kapacitou
  • 155° zorným poľom
  • Podporou microSD kariet až do 64 GB
  • Elegantným bielym vyhotovením
  • Integrovaným WiFi a Bluetooth

Ako sa Xiaomi YI Action Camera White ovláda?

Ovládanie akčnej kamery je veľmi jednoduché a jednoduchým stlačením jedného tlačidla získate snímku alebo začnete nahrávať video. Pre najkomfortnejší prenos dát je kamera vybavená WiFi, ktoré umožní rýchlo nahrať získaný materiál do počítača. Videá a fotky tak budete mať hneď pripravené na zdieľanie. Vďaka technológii Bluetooth potom môžete spojiť kameru s vaším smartfónom a ten sa premení na diaľkovú spúšť, takže selfie zábery z diaľky už nebudú žiadny problém.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Yi Action Camera White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Yi Action Camera White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Yi Action Camera White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Yi Action Camera White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Yi Action Camera White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií