AD elektro Star Wars

Yonex DUORA 55

Zobraziť katalóg
Yonex DUORA 55
Bedmintonová raketa – stredne pružná zo série Duora pre všestranných hráčov, DUAL OPTIMUM SYSTEM–kombinácia 2 rôznych profilov z forehandovej a backhandovej strany, Isometric hlava, AERO+BOX frame, Built-in T-Joint, CS Cap
Kód:  SPTyon004 Produktové číslo:  4549317687284 Stránky výrobcu

Yonex DUORA 55

Bedmintonová raketa Yonex Duora 55 je ako stvorená pre každého stredne pokročilého hráča badmintonu. Technológia Dual Optimum System uchváti hlavne všestranných hráčov, ktorí ovládajú razantné forehandy a rýchle backhandy. Grafitová konštrukcia High Modulus Graphite pohlcuje vibrácie a je skombinovaná s technológiou Nanometric ß, ktorá spája karbónové vlákna, čím zaručuje maximálnu pevnosť. Izometrická hlava Yonex Duora 55 má navyše o 32 % väčší Sweet Spot (ideálna úderová plocha) oproti iným rakietám. Celá raketa váži 80 – 84,9 gramov (4U).

Kľúčové vlastnosti Yonex Duora 55

  • Yonex Duora 55 zaujme svojím krikľavým dizajnom
  • Disponuje grafitovou konštrukciou s karbónovými vláknami
  • Sweet spot je o 32 % väčší ako pri ostatných raketách
  • Výplet je stredne pružný a raketa je ľahká, s hmotnosťou 80 až 84,9 gramov
  • Long-Size shaft predĺži shaft o 10 mm
  • Vyváženie rakety je neutrálne

Lepšie uchopenie a väčšia stabilita rakety Yonex Duoro 55

Technológia Control Support Cap poskytuje o 88 % širšiu plochu uchopenia ako bežné rakety. Bude sa vám s ňou preto lepšie manipulovať a jednoduchšie držať v ruke. Na rakete tiež nájdete Bulit-in T-Joint, alebo zabudovaný krčok z epoxidovej živice, ktorý zvyšuje čelnú stabilitu rámu.

Hra na obe strany

Technológia Dual Optimum System a rám Aero + Box vám poskytnú skvelý zážitok z forehandov aj backhandov. Rám má totiž dva rôzne profily, vďaka ktorým máte výhodu razantnej hry forehandom a maximálne rýchleho backhandu. Rám typu Box je určený na hru na forehand a zabezpečuje tvrdšie strely. Na druhej strane nájdete rám typu Aero, ktorý má lepší odpor vzduchu a preto budú vaše backhandy oveľa rýchlejšie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yonex DUORA 55
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex DUORA 55. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex Duoro 55.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií