AD homeoffice PET

Záhradné kosačka

Zobraziť katalóg
Záhradné kosačka
Herná sada Vhodné od 18 mesiacov
Kód:  HRAa644 Produktové číslo:  3280250003809

Záhradné kosačka

Dětská zahradní sekačka potěší každého malého zahrádkáře. Dopřejte svému zlatíčku pocit důležitosti při hře na zahradě! Sekačka je vyvedena ve veselých barvách a vypadá jako opravdová. Vyrobena je z kvalitního a odolného plastu a díky její stabilitě si ji mohou užívat děti již od 18 měsíců.

Parametry a specifikace:

Materiál:
Plast
 
Rozměry:
30 x 25 x 48 cm

Vhodné pro:
Děti od 18 měsíců

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vydáva kisačka pri tlačení nejaké zvuky?Ďakujem!

Diskusia a poradňa k Záhradné kosačka
Príslušenstvo pre Záhradné kosačka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecoiffier Zahradní sekačka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ecoiffier Rasenmäher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecoiffier Rasenmäher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Écoiffier Fűnyíró.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií