AD elektro AD elektro

ZEPP BASEBALL

Zobraziť katalóg
ZEPP BASEBALL
Senzor – baseballový analyzátor úderov, sledovanie a meranie typov úderov, Bluetooth, kompatibilný s iOS
Kód:  FTBA009k
ZEPP BASEBALL Predaj skončil

ZEPP BASEBALL

Baseball aj softball sú hry, kde môžu rozhodnúť o výsledku nepatrné detaily. Pokiaľ o nich viete, môžete pracovať na tom, aby ste získali pred svojimi súpermi náskok. Senzor Zepp je zariadenie, ktoré vám pomocou inteligentnej aplikácie pre Android či iOS ukáže, ako zdokonaliť svoje odpaly a udivovať svoje okolie neustálym zlepšovaním výkonov. Prevratná technológia znamená prelom v poňatí tréningu, zároveň je jej použitie úplne jednoduché.

Funkcia analyzátora:

  • Analýza odpalu v 3D
  • Rýchlosť pálky
  • Rýchlosť ruky
  • Doba švihu
  • Uhol odpalu
  • Vertikálny uhol
  • Možnosť videorozboru

Získajte tréningové údaje na mieru

Stačí 30 odpalov týždenne a máte k dispozícii cez 90 000 dátových údajov, ktorých vyhodnotenie prinesie informácie o tom, čo robíte dobre a na čo sa v budúcnosti zamerať. Získate tiež tipy a cviky na ďalšie zlepšenie. Počas jedného týždňa sa tak o svojom odpale dozviete viac ako za celú sezónu.

Jednoduché použitie, okamžité výsledky

Inštalácia a nastavenie analyzátora je hračka. Stačí na pálku nasadiť nadstavec, vložiť doň senzor a prepojiť ho cez Bluetooth s vaším inletigentným telefónom či tabletom. Následne sa z displeja vášho zariadenia dozviete všetko o svojich odpaloch. Dokonca aj hráči, ktorí sa baseballu či softballu venujú na vrcholovej úrovni, boli prekvapení rýchlymi výsledkami používania tejto tréningovej pomôcky.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEPP BASEBALL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BASEBALL ZEPP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BASEBALL ZEPP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZEPP érzékelős BASEBALL labda.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií